2777
2789

مای بیبی سایز ۵ براش میبندم ک تازگی سایزشو عوض کردم سایز ۴ واسش تنگ شده بود این اندازه س اما چندروزه مدفوعش شل هس اسهال نداره ها ولی شله و کار هرروزمه لباس شستن و 💩💩 پاک کردن ازکمر میزنه بالا .. خسته شدم 😭مشکل کجاس 😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید پوشکشاز قبل با ادرار پر شده ، تند تر عوض کن ، شاید هم حجم مدفوعش بالاست که کاریش نمیشه کرد 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

همدردیم🥲

پشت پوشکو تا میزنی؟ ب اندازه کافی سفت میبندی؟(ن خیلی زیاد)

من هردو رو انجام میدم اما پی پی اصن پایین نمیریزه پایین پوشک تمیز پشت پوشک افتضاح. سایز چهار منم میبندم

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

شاید پوشکشاز قبل با ادرار پر شده ، تند تر عوض کن ، شاید هم حجم مدفوعش بالاست که کاریش نمیشه کرد  ...

یبار ۱۱ براش عوض کردم ساعت دوهم ک اینجوری کرد ... اره حجمش بالاس یکم 😢

همدردیم🥲 پشت پوشکو تا میزنی؟ ب اندازه کافی سفت میبندی؟(ن خیلی زیاد) من هردو رو انجام میدم اما پی ...

اره قشنگ تا میزنم جلو عقبو شلم نمیبیندم ولی نمیدونم چرا پوشکش جلوش خالیه ب پشت پره 🤢🤢 سایز ۶ مطمئنن براش بزرگه نمدونم چ کنم 😭