2777
2789
اره  خوشبختانه برای من تغییرات همسرم مثبت بود ولی شاید چون از اول یه دختر مستقلی بودم وبهیچکس ...

آفرین همه مردا از خانم های مستقل میترسن چون گوشه فکرشون هست وقتی تو اجتماع باشی بالاخره بهتر از خودش هستن...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره منم میترسم چون دیدم خیلیا چقدر عوض شدن 

درمانش چیست 😕

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   
چون ما کاری نکردیم ک نگران از دست دادنمون شن ....

بله مردا باید بدونن زن همیشه نیس اونم می‌تونه بره حقیقتا من نامزد کردم تو سایت هم گفتم بعد تو صحبتا دیدم میگه نه حق طلاق بدم ب زن فردا بتونه راحت بره و..... روحیه مردسالاری خیلی حرفای دیگ که من بهم زدم گفتم من الان تمام حق و حقوق قانونی خودمو دارم چی فکر میکنن عین پرنده بندازنت تو قفس

اونی ک از ازدواج پشیمون میشه پس با زور ازدواج کرده

نه اکثر مراجعه کننده ها به ما میگن باعشق ازدواج کردیم ولی فکر نمی‌کردیم زندگی اینجور باشه والان پشیمون هستیم علتش هم اینه که فکر میکنن زندگی زناشویی عین زمان دوستیه ولی وقتی میرن زیر بار مشکلات و نا ملایمت کم میارن 

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید . 
آره منم میترسم چون دیدم خیلیا چقدر عوض شدن  درمانش چیست 😕

اینکه ترس بزاری کنار باهاشون مقابله کنیباید بفهمن  رفتار خوب در برابرش رفتار خوب میگیری ولی رفتار بد رفتار بد میگیری...