2777
2789
عنوان

خواب

56 بازدید | 7 پست

چیکارکنم  دیگه خوابشو نبینم نمیخوام دیگه بیاد تو خوابم روزی ک خوابشو میبینم به بدترین شکل ممکن میگذره خسته شدم دیگه میخوام فراموشش کنم همش تو خوابمه همسر سابقمو میگم 

میشه ازته دلت واسه آرامش و خوشبختیم یه صلوات یه حمد ویه ایت الکرسی مهمونم کنی انشالله خداحاجت دلت روبده 🌹

ببین به نظرم این اوایل جدایی طبیعیه، من یه عزیزی رو از دست داده بودم تا سه ماه تقریبا یه شب درمیون خوابش رو میدیدم البته من تحقیق کرده بودم انگار چون خیلی دلم براش تنگ میشد ذهنم این خواب رو تولید میکرد که یکم دلتنگیم برطرف شه ولی فقط زمان میتونه درستش کنه

ببین به نظرم این اوایل جدایی طبیعیه، من یه عزیزی رو از دست داده بودم تا سه ماه تقریبا یه شب درمیون خ ...

عزیزم خدارحمتش کنه منم اینجوری شدمه توی روز سعی میکنم بهش فکر نکنم تا کم کم فراموشش کنم اما شبش خوابش میبینم دیگه اون روز کلا افسرده و دپرسم خسته شدم دیگه تحمل ندارم نزدیک سه ماهه جداشدیم 

میشه ازته دلت واسه آرامش و خوشبختیم یه صلوات یه حمد ویه ایت الکرسی مهمونم کنی انشالله خداحاجت دلت روبده 🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خدارحمتش کنه منم اینجوری شدمه توی روز سعی میکنم بهش فکر نکنم تا کم کم فراموشش کنم اما شبش خواب ...

ببین اصلا خودت رو اذیت نکن این موضوع کاملا طبیعیه اصلا هروقت دلت خواست گریه کن و الکی خودتو کنترل نکن، ولی اگه یه تراپی هم بری خوبه معمولا خیلی کمک میکنه، همیشه بعد جدایی حداقل 6 ماه یکمی اذیت میشی بعدش کم کم اینقد مشغول زندگی و کار میشی کلا یادت میره

ببین اصلا خودت رو اذیت نکن این موضوع کاملا طبیعیه اصلا هروقت دلت خواست گریه کن و الکی خودتو کنترل نک ...

گریه هامو کردم خیلی زیاد غصه خوردم بخاطرش قلب درد گرفتم میخوام برم دکتر وقتی بیادشم قلبم درد میگیره آره باید یه تراپی برم بیشترم بخاطراینه ک بیکارم همش تو خونم 

گریه هامو کردم خیلی زیاد غصه خوردم بخاطرش قلب درد گرفتم میخوام برم دکتر وقتی بیادشم قلبم درد میگیره ...

اره حتما سر خودتو گرم کن عزیزم کلاس های مورد علاقت هم بری کمکت میکنه 

اره حتما سر خودتو گرم کن عزیزم کلاس های مورد علاقت هم بری کمکت میکنه 

ممنونم عزیزم ❤