2777
2789
عنوان

کیا ابرو فیبروز کرن و پشیمونن

74 بازدید | 9 پست

میگن اولاش قشنگه بعد رنگش پخش میشه درسته؟ 

کابرای عزیز مراقب این دوکاربری باشید: بیسکوئیت شکلاتی و خانم مارکوپولو، توتاپیکهایی که برای افغان ها زده بشه نی نی یارا تگ میکنن و بشدت حامی ومدافعن تاپیک من گزارش زدن

اگه ظریف و طبیعی انجام بشه اصلا این طوری نیست که پخش شه

خواهرم انجام داده الان ۲ سال گذشته همچنان قشنگه

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نکردم ولی متنفرم خیلی بد ترکیبه کاشت کنید

چتدتا عکس دیدم خیلی ناز شده بود ولی بعصیا میگن فقط اولش قشنگه

کابرای عزیز مراقب این دوکاربری باشید: بیسکوئیت شکلاتی و خانم مارکوپولو، توتاپیکهایی که برای افغان ها زده بشه نی نی یارا تگ میکنن و بشدت حامی ومدافعن تاپیک من گزارش زدن

بله  برای منم پخش شده اون حالت هاشوری رو دیگه نداره  میگن موقته و یکسال میمونه ولی من سه ...

عه چه بد

بله  برای منم پخش شده اون حالت هاشوری رو دیگه نداره  میگن موقته و یکسال میمونه ولی من سه ...

از سال چندم پخش شد

یعنی موادش فرق داره؟ 

بعصی ها راضین و بعضی ناراضی🤔

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
یعنی موادش فرق داره؟  بعصی ها راضین و بعضی ناراضی🤔

فک نکنم. شاید بعضیا دیرتر پخش میشه بعضیا زودتر