2777
2789
عنوان

الان زوده بگم شب میریم خونشون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 888 بازدید | 45 پست

صبح بخیر حوالی ساعت۱۲بگو

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده
سلام جای دیگه نبود بری دنبال حاشیه هستی ول کن حوصله داری هرچقدرم خوب باشید باهم ته دورهمیا حرف ونقله ...

اتفاقا حرف شوهرمو میزنی. اونم همینو میگه و بخاطر همین موضوع زیاد راغب نیست باهاشون رفت و امد کنه 

ولی در کل سالی یه بار من میگم بریم که رفت و امد قطع نشه میدونی نمیخوام سر من بشکنه کاسه کوزه ها. 

ما فقط خونه مادرشوهرم میریم اونجا میبینیم همو 

میشه برای پسرم نفری یه صلوات بفرستید خوب بشه.کاردرمانی میره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اتفاقا حرف شوهرمو میزنی. اونم همینو میگه و بخاطر همین موضوع زیاد راغب نیست باهاشون رفت و امد کنه&nbs ...

پس گوش کن به حرفش

کسی سر شما کاسه کوزه شکست شوهرت جواب میده

من که جایی نمیرم مگر منزل مادرشوهر یا تو عزای یه نفر ببینمشون انقدرم راحتم

فامیل خودمم ضربه زدند نه فقط فامیل شوهرم

یا پای تلویزیونم یا تو اشپزخونه

نیازی هم به مهمونی دادن ومهمونی یاعروسی رفتن ندارم

روحیه ام رو باچیزای دیگه بهترمیکنم همیشه

نه رفت وامد با مارو عقرب و رطیل که فقط ظاهرشون انسان هست

فک کردم واسه شام میرید که اونم زود بود هنوز

نههه.واسه شام که اصلاذباید از روز قبل گفت.شاید چیزی تو خونه نباشه.شاید خونه بهم ریخته باشه.باید فرصت داشته باشه دیگه

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭

الان تنها چیزی که میتونه حالمو از این بیشتربد کنه

فقط مهمانه حتی واسه نیم ساعت!

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه!"جهنم من شوهرم و خانواده شن! من جهنمو توی این دنیا تجربه کردم"بی صبرانه منتظر اون روزی هستم که تک تک بابت دونه به دونه بدی هاشون تقاص بدن... میگن دعای نی نی سایتیا گیراست ومن اینو به چشم دیدم؛دعاکنید هرچه زودتر شاغل بشم وخونه دار بشم و بتونه دخترمو بیارم کنارخودم و بادخترم یه زندگی آروم رو تجربه کنیم؛من سنی ندارم این همه درد واسه من وبچه م زیادیه!خدایا دخترم وآینده مونو به دستای پرقدرت تو می سپارم؛زندگی وآینده ای پر از آرامش و خوشبختی برامون رقم بزن....دلم برای خود سابقم خیلی تنگ شده....چه زود دیر شد....
پیام نده، زنگش بزن ساعت ۱۰و۱۱ ی کم حال و احوال کن و بگو دلم براتون تنگ شده به داداشت گفتم شب بیا بری ...

برای امضات صلوات میفرستم و آیه الکرسی میخونم🥺🥺

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭
پس گوش کن به حرفش کسی سر شما کاسه کوزه شکست شوهرت جواب میده من که جایی نمیرم مگر منزل مادرشوهر یا ...

اخه شوهرم خیلی ادم ارومیه و اگر کسی چیزی بگه لب از لب وا نمیکنه 

برای امضات صلوات میفرستم و آیه الکرسی میخونم🥺🥺

خدابرکت و سلامتی بهتون بده ،منم برای حاجات دل شما دعای ده هزارصلوات میخونم .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
خدابرکت و سلامتی بهتون بده ،منم برای حاجات دل شما دعای ده هزارصلوات میخونم .

الهی که هزار برابرش برگرده ب زندگیت❤❤

اخه شوهرم خیلی ادم ارومیه و اگر کسی چیزی بگه لب از لب وا نمیکنه 

هرزمان گفتند عیب ازشماست ازخودت دفاع کن

درکل من که از رفت وامد و محبت زیاد خیری ندیدم و فقط اذیت شدم و حسادتشون نابودم کرد  و دیگه انجام نمیدم تجربه سخت بدست اومد اما برام ارزشمنده

الان بگی فکر میکنه شب شام میخوای بری

اخه اون خودش یه روز قبلش میگه همیشه. منم البته اصرار میکنم واسه شام میاد.

هرزمان گفتند عیب ازشماست ازخودت دفاع کن درکل من که از رفت وامد و محبت زیاد خیری ندیدم و فقط اذیت شد ...

ای خواهر نگو که دلم خونه از دستشون انقدر بهشون محبت کردم که حالا شده وظیفم. هیچوقت تو روم چیزی نمیگم تنها سلاحشون کم محلی اونم فقط و فقط به من مثلا میریم خونشون اگه از چیزی ناراحت باشن شوهرمو بچمو خیلی تحویل میکیرن منو نه .