2777
2789
عنوان

مادر بودن مرخصی نداره 🥺

483 بازدید | 41 پست

خسته شدم دیگه ... 

دخترم یک ماه و ده روزشه 

دقیقاً یک هفته است که نمی‌ذاره بخوابیم ، شبا که کاااااملاً بیداریم دقیقاً تا صبح . روز هم انگار سنسور داره ، تا می‌خوایم بخوابیم بیدار میشه گریه میکنه . کلافه شدم دیگه ... دلم نمی‌خواد ناشکری کنم ولی احساس میکنم کم کم دارم حس مادریمو از دست میدم ، آخه بعد از زایمان خیلی ضعیف شدم . مدام سردرد و سرگیجه می‌گیرم ، حالت تهوع می‌گیرم و چشمام سیاهی میره ، همه‌اش سردمه و می‌لرزم ، یه حالتی شدم که انگار خیلی متوجه اطرافم نیستم ... یه وقتایی شوهرم میگه چرا یهو میری تو یه عالم دیگه هرچی صدات میکنم جواب نمیدی !؟ 😭 

خیلی نگرانم و خسته ... دیگه نمیکشم 

به خدا بچه‌مو خیلی دوسش دارم ، میمیرم براش ولی شب بیداری ها و نخوابیدن ها داره دیوونه‌ام میکنه 😔 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عادیه ۳ ماه اول واقعا سخته ب خودت برس روزا برو خونه مامانت کمکت نگهش دارن تو یکم بخابی

مامانم و مادرشوهرم هم میگن بفرستش بیاد خونه ما بخوابه . ولی وقتی هم پیشم نیست ، اینقدر بهش فکر میکنم که دیگه خوابم نمی‌بره 🤦‍♀️

عزیزم تو برنامه زندگیت الان فرق کرده 

همین که بچه خوابید باهاش بخواب 

حتما مکمل بخور برای ضعف و سرگیجه ات ، نشونه افت فشار و کم خونی 

لرزت هم که تب شیره عادیه نگران نباش 

عزیزم تو برنامه زندگیت الان فرق کرده  همین که بچه خوابید باهاش بخواب  حتما مکمل بخور برا ...

مکمل چی بخورم !؟ 

دلم می‌خواد یکم آرومتر بشم ، آخه خیلی عصبی و کلافه شدم