2777
2789
عنوان

فامیل حسود و انرژی منفیش

296 بازدید | 10 پست

دو شب پیش خونه فامیل بودم عیادت مريض. عروسشون به شوهرم نگاه می‌کرد بهم میگفت قدر شوهذتو میدونی خیلی خوبه و... گغتم نه بابا ظاهرش اینه 😁هی ناله می‌کرد از نداری پول ندارم دخترامو بفرستم کلاس. پول ندارم تولد بگیرم همیشه هشتم گروی نهمه. چرا شوهرم پول نداره 😐 چرا شوهر خواهر شوهرم پولداره ما نداریم. حسرت یه تولد گرفتن برا بچه هام مونده تو دلم. همه اینا یه جوری میگفت که انگار حسادت میکنه به من. میخاستم بهش بگم زندگی من اونقدرام که فکر میکنی خوب نیست انقد انرژی منفی گرفتم زش. شب کابوس میدیدم خوب نبودم شفاعتم چپ کرد مرد اونم تو خوابم بود 😐

نکته اخلاقی انرژی منفی جدی بگیرید دور بشید ازش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا کمکش کنه اما بعضیا خیلی ناله میکنن تو خوشی هاشون هیچی نمیگن فقط آه و ناله هاشون بلنده

آره. تازه اون یه چیزای دیگه داره که من ندارم وتو حسرتشونم. واون قدرشون نمیدونه فکر میدونه همه دارن عاديه 

آره. تازه اون یه چیزای دیگه داره که من ندارم وتو حسرتشونم. واون قدرشون نمیدونه فکر میدونه همه دارن ع ...

اره دقیقا

اما یه بنده خدایی هست اینقدر زرنگه اینقدر میناله میناله

اما بعدا دیدم همش الکیه

برای ما میناله

اما بعدش خودش درحال کیف کردنه