با شوهزم اومديم مسافرت به هر كي از دوستامون گفتبم بيان نيومدن كار داشتن شوهرم به من ميگه چون تو شنونده و ارومي حوصله اشون سر ميره نميان خيلي بهم برخورد حرفشو ميزنه بعد ميگه من اخلاقتو دوست دارم بقيه دوست ندارن خب من اخلاق و شخصيتم ارومه كلا خلنوادگي اروميم دست من نيست ، از اونور با خواهرش چند وقته قهره خواهزش خيلي حرف ى حديثيه و ارزوشه زندگي ما بهم بخوره و صبح پيام داده اشتي كنن به خاطر خواهرش كه باهاش صبح بحث كرده با من و بچم بداخلاقي ميكنه اخر گفتم اون با شوهر و بچه اش داره حال مبكنه فقط اعصاب ترو خورد كرد كه سفر مارو خراب كني خيلي كاراش اعصابمو خورد كرده
منم مث شما همینطور آرومم .اونروز رفتیم دکتر برای مشکل من به دکتره میگه خانومم اصن حرف نمیزنه اصن نیست ..یجوری ..انقدر دلم گرفتم ..اینجوری که این میگفت نیست من فقط آرومم همین و یکمم کم حرف ..واقعا اینکه میگن شوهر همدم آدمه اینطور نیست .همدمی که اخلاق همسرشون به عیب میگیره همدم نیست ...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی 🖤 #کرمان_تسلیت 🖤 #شیراز_تسلیت🖤 🇵🇸جنگیدن علیه ستمکارانِ سراسر جهان، تنها حقی است که برای انسانِ عصر ما باقی مانده است؛ چرا که درست در آن لحظه که ستمکاران برمیخیزند تا این حق را هم از انسان بگیرند، درست در همان لحظه، این جنگ، به اوجِ عظمت و حقانیتِ خود میرسد.🇵🇸 #آتش_بدون_دود. #نادر_ابراهیمی.
منم مث شما همینطور آرومم .اونروز رفتیم دکتر برای مشکل من به دکتره میگه خانومم اصن حرف نمیزنه اصن نیس ...
دقيقا شوهز منم همينه خب هر كسي يه شخصيت داره من از اول همين بودم همش ميگم كاش اصلا باهاش ازدواج نميكردم اون شلوغ و پر سر و صدا من اروم خب حرفي براي گفتن ندارم تا حرف نزنن موضوعي بع ذهنم نميرسه بگم عيب نيست شخصيته ولي يه حوري اينا حزف ميزنن از خودت بدت مياد
اره منم خب دست ما نيست شخصيتمون اينه من همسرمم درك نميكنه فكر ميكنه اعتماد به نفس ندارم حرف نميزنم و ...
چه بده همسرت درکت نمیکنه
حتی جلو همسرمم میگن بهم
چقدر آرومی چقدر ساکتی چقدر فلانی
من فقط لبخند میزدم اما همسرم جوابشونو میداد
باهاش حرف بزن،مطالب مخصوص به تایپ شخصیت رو براش بفرس و....
دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی 🖤 #کرمان_تسلیت 🖤 #شیراز_تسلیت🖤 🇵🇸جنگیدن علیه ستمکارانِ سراسر جهان، تنها حقی است که برای انسانِ عصر ما باقی مانده است؛ چرا که درست در آن لحظه که ستمکاران برمیخیزند تا این حق را هم از انسان بگیرند، درست در همان لحظه، این جنگ، به اوجِ عظمت و حقانیتِ خود میرسد.🇵🇸 #آتش_بدون_دود. #نادر_ابراهیمی.