2777
2789
عنوان

خونه حیاط دار یا اپارتمانی؟؟

215 بازدید | 15 پست

بنظرتون خونه ۵۵متری حیاطدار جای پرت خوبه یا خونه اپارتمانی جایی ک امکانات و شهر باشه؟؟با توجه ب اینکه دوتام بچه دارم و دوسدارم پیشرفت کنن و مدرسه متوسط درس بخونن اینجا حتی مدرسه درست حسابی هم نداره دربو داغونه

خدایا کمک کن زودتر ب خواسته قلبیم برسم انشالا همه به خواسته هاشون برسن🤲🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معلومه اپارتمان 

منم همینو میگم دق کردم اینجا هیچی نیست حتی ی پارکم نداره بچه هامو ببرم 😔😔

بخاطر بچه هات وخودتون آپارتمانی که نزدیک امکانات باشه

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا 

جای پرت میخوام برم تنهایی بز بچرونم همون جایی که امکانات هست خوبه

واقعا ،دقیق بز هم هست اینجا😂

واقعا ،دقیق بز هم هست اینجا😂

روستایی؟

منم روستا زندگی میکنم اما به شهر نزدیکیم، من خودم روستا رو دوست دارم ولی اینکه امکانات نداره یه کلاس نمیشه رفت و...به درد نمیخوره

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

منم همینو میگم دق کردم اینجا هیچی نیست حتی ی پارکم نداره بچه هامو ببرم 😔😔

من خودم اول اپارتمان بودم الان ویلا  ولی اپارتمان خوبیش این بود همه جارو میدیم الان همکفیم فقط حیات پشتیومیتونم ببینم  پنجره اتاق خابم پرده جلوشه ولی اینجا هم پله کمتره هم حیات دارم راحت کارامو میکنم   تنها خوبیه اپارتمان همون بود ولی الان میگم ویلا بهتره  ولی تو شرایط شما صد درصد اپارتمان برو

من خودم اول اپارتمان بودم الان ویلا  ولی اپارتمان خوبیش این بود همه جارو میدیم الان همکفیم فقط ...

منم قبلا اپارتمان بودم دقیق مث شما ی پنجره داشت خونه همش نور بود همه جا رو میدیدم ولی الان همش توخونم فقط ی حیاط دومتری داره همش دلم میگیره وسط بیابون فقط روبرومون خونس پشتمون و کنارمون خونه نیست بیابونه

روستایی؟ منم روستا زندگی میکنم اما به شهر نزدیکیم، من خودم روستا رو دوست دارم ولی اینکه امکانات ندا ...

ن روستا نیست ولی امکانات نداره نزدیک شهر هم هست ولی خب با ماشین باید بری .اره همون ک ادم بخواد بچشو بنویسه ی کلاسی چیزی نمیتونه