2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 41 پست
دوتاشون سزارین اورژانسی بودم

منم اولیو سز اورژانسی شدم

خیلی اذیت شدم

ترسیدم با حرفت 😬

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی 🖤                                           #کرمان_تسلیت 🖤                                                  #شیراز_تسلیت🖤                                                ⁦🇵🇸⁩جنگیدن علیه ستمکارانِ سراسر جهان، تنها حقی است که برای انسانِ عصر ما باقی مانده است؛ چرا که درست در آن لحظه که ستمکاران برمی‌خیزند تا این حق را هم از انسان بگیرند، درست در همان لحظه، این جنگ، به اوجِ عظمت و حقانیتِ خود میرسد.⁦🇵🇸⁩                                                        #آتش_بدون_دود.                                            #نادر_ابراهیمی.                                                                                                                   
شوهرمن همین الان از شستن ظرفای شام و ظهر نشست😂🤦🏻‍♀️

چه مسئولیت پذیر

بارداری؟

خدایا خونواده‌ی ۳نفرمون رو از همه بلاها حفظ کن...😍مرد رویاهای من با تمام وجود دوستت دارم وتاآخرین نفس کنارت هستم.😚😚..دختر قشنگم الهی تو زندگی بهترینها برات رقم بخوره😀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتار همسرت بعد اولی تغییر نکرده؟ نمیدونم من خیلی حساسم یانه

نه صمیمی تر شدیم

بدون ما اصلا نمیتونه تو خونه تنها باشه

هی زود زود دلش تنگ میشه وقتی خونه مامانمم

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی 🖤                                           #کرمان_تسلیت 🖤                                                  #شیراز_تسلیت🖤                                                ⁦🇵🇸⁩جنگیدن علیه ستمکارانِ سراسر جهان، تنها حقی است که برای انسانِ عصر ما باقی مانده است؛ چرا که درست در آن لحظه که ستمکاران برمی‌خیزند تا این حق را هم از انسان بگیرند، درست در همان لحظه، این جنگ، به اوجِ عظمت و حقانیتِ خود میرسد.⁦🇵🇸⁩                                                        #آتش_بدون_دود.                                            #نادر_ابراهیمی.                                                                                                                   
تو الان شرایطت خوبه، سن بچه اولت مناسبه و واقعا به یخ همدم و همبازی نیاز داره، تا بچه دنیا بیاد هم ح ...

اره از همه لحاظ اوکی ام

والی روحمو ذهنمو هرکاری میکنم نمیتونم اروم کنم...

خدایا خونواده‌ی ۳نفرمون رو از همه بلاها حفظ کن...😍مرد رویاهای من با تمام وجود دوستت دارم وتاآخرین نفس کنارت هستم.😚😚..دختر قشنگم الهی تو زندگی بهترینها برات رقم بخوره😀
کدوم جمله م چرا عزیزم؟ راستش من نمیتونم رفاه نسبی مدنظرم رو‌ برا بچه دوم فراهم کنم.

همونکه میگی دوراز جون بمیری

کدوم جمله م چرا عزیزم؟ راستش من نمیتونم رفاه نسبی مدنظرم رو‌ برا بچه دوم فراهم کنم.

بازم خوبه ذهنت درگیر رفاهه و مالیه

من بیشتر نگران رفتار وتنش های خودموشوهرمم

منم اولیو سز اورژانسی شدم خیلی اذیت شدم ترسیدم با حرفت 😬

من بخاطر مشکل کمرم اذیت شدم

بعد زایمان اولم پرستار بیشعور منو انداخت زمین و بر اثر ضربه دیسک کمرم بیرون زد و تو بارداری دوم جنین به دیسک و نخاع فشار می‌آورد باعث شد ماه های اخر از کمر به فلجی برسم، توان راه رفتن نداشتم ، نه میشد بشینم نه بخوابم نه راه برم، فقط چند ماه درد کشیدم و گریه کردم

ن تازه چهل روز زایمان کردم عاشقه بچه هس داره خرم میکنه سومی هم بیارم 😐😐😐🤦🏻‍♀️

بگو بزار نفس بکشم بعدش

اولیت چن سالشه؟

چون برا کبدم دارو مصرف میکنم حالا باز بایذبرم ببینم در چ حالم

ان شاءالله بلا ازت دور باشه

من بخاطر مشکل کمرم اذیت شدم بعد زایمان اولم پرستار بیشعور منو انداخت زمین و بر اثر ضربه دیسک کمرم ب ...

اها که این طور

الان بهتری؟چه پرستار ناشیی بوده