خدایا خونوادهی ۳نفرمون رو از همه بلاها حفظ کن...😍مرد رویاهای من با تمام وجود دوستت دارم وتاآخرین نفس کنارت هستم.😚😚..دختر قشنگم الهی تو زندگی بهترینها برات رقم بخوره😀
دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی 🖤 #کرمان_تسلیت 🖤 #شیراز_تسلیت🖤 🇵🇸جنگیدن علیه ستمکارانِ سراسر جهان، تنها حقی است که برای انسانِ عصر ما باقی مانده است؛ چرا که درست در آن لحظه که ستمکاران برمیخیزند تا این حق را هم از انسان بگیرند، درست در همان لحظه، این جنگ، به اوجِ عظمت و حقانیتِ خود میرسد.🇵🇸 #آتش_بدون_دود. #نادر_ابراهیمی.
خدایا خونوادهی ۳نفرمون رو از همه بلاها حفظ کن...😍مرد رویاهای من با تمام وجود دوستت دارم وتاآخرین نفس کنارت هستم.😚😚..دختر قشنگم الهی تو زندگی بهترینها برات رقم بخوره😀
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آره همسرم خیلی هوامو داشت. ولی با اینکه هر دو تا پسر بودن بارداری دوم خیلی اذیت شدم. افتادگی مثانه گرفتم واسه همین زایمانمم سخت بود.بچه اولم سه ساعته زایمان کردم. دومی مثانه نمیذاشت به دنیا بیاد. ۷ ساعت و نیم درد کشیدم🥺
مادر و پدرای خیلی سختگیر ، بهترین دروغگو ها رو تحویل جامعه میدن
عید ۴ سالش میشه منم اقدام نکردم ولی ازالان خیلی میترسم
اوه که این طور
من دخترم دی ۲سالش میشه
تو فکر اقدامم
اصلا فاصله سنی زیادو دوس ندارم
اخه خودم خیلی تنهایی کشیدم
دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی 🖤 #کرمان_تسلیت 🖤 #شیراز_تسلیت🖤 🇵🇸جنگیدن علیه ستمکارانِ سراسر جهان، تنها حقی است که برای انسانِ عصر ما باقی مانده است؛ چرا که درست در آن لحظه که ستمکاران برمیخیزند تا این حق را هم از انسان بگیرند، درست در همان لحظه، این جنگ، به اوجِ عظمت و حقانیتِ خود میرسد.🇵🇸 #آتش_بدون_دود. #نادر_ابراهیمی.
الهی همیشه سلامت باشه همسرم، خیلی هوامو داشت بارداری دومم به شدت سخت و افتضاح بود
طبیعی؟سز؟
فقط خانواده شوهرم دوس دارن یک بچه دیگه بیارم از جنس پسر. بغیر اونا هیچ کی دوس نداره. فک کنم بچه دو ...
چرا اخه؟
منم حالم خیلی بده
وحشت دارماز بچه دوم
الهی همیشه سلامت باشه همسرم، خیلی هوامو داشت بارداری دومم به شدت سخت و افتضاح بود
چرا؟
طبیعی بودی
بارداری اول و دومم دو سال و نیم فاصله داشت و الان سه هفته مونده به زایمانم.بارداری اول راحتتر بود چون مسئولیتم کمتر بود ولی سر این ورم نکردم چون فعالیتم بخاطر وجود پسرم زیاده.
در مورد همراهی همسر هم فرقی با بارداری اول نکرده.
وَمَن يَقْنَطُ مِن رَّحْمَةِ رَبِّهِ إِلَّا الضَّالُّونَ.کیست که مایوس شود از رحمت پروردگارش بجز گمراهان.سوره حجر آیه 56.
اوه که این طور من دخترم دی ۲سالش میشه تو فکر اقدامم اصلا فاصله سنی زیادو دوس ندارم اخه خودم خیلی ...
رفتار همسرت بعد اولی تغییر نکرده؟
نمیدونم من خیلی حساسم یانه