2777
2789
عنوان

خواهش میکنم یکی کمک کنه راهی بده

115 بازدید | 12 پست

گربم پری روز بیرون تو حیاط بود بعد نمیدونم گربه دیگه ی اذیتش کرده یا از جایی پریده از دیروز دستش خم شده و نمیزاره زمین لنگ میزنه فقط خوابه همش اگه پامیشه فقط واسه دسشویی کردن باز برمیگیرده میخوابه بهش دست میزنم ناله میکنه پولمممم ندارم ببرمش دستم خالیه بخدا هیچ پولی ندارم الان کسی راه حلی نداره تجربه ای التماستون میکنم 

زندگی ادامه داره...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودش خوب میشه نگران نباش  گربه منم جنگیه گربه ای نمونده کتک بزنه رو صورتش کلا خراش زخم ایناس ...

اخه ناله میکنه دستشم نمیتونه بزاره زمین بخدا از غروب تاالان چشم اشکم خشک شد از بس که گریه کردم نمیدونم چکار کنم تو این بی پولی 

زندگی ادامه داره...
نه اصلا فقط خم شده دستش و نمیزاره زمین میخوام بهش دست بزنم هم ناله میکنه 

عییین گربه من 

تا ی روز ب حال خودش بزار ببین درس میشه؟

بیشتر اب پای مرغ بدین بهش بهش برسین الهی بمیرم چ زجری میکشه این شیطونکا🥲

نشد دستشو وازلین بمالین روشم دسمال ببندین

گربه من چیزیش میشد وازلین میزدم ساکت میشد

عییین گربه من  تا ی روز ب حال خودش بزار ببین درس میشه؟ بیشتر اب پای مرغ بدین بهش بهش برسین ال ...

هفته پیش پاش بود که خداروشکر خوب شد ولی از پری روز دستشه ظهر هم پرید رو اپن بدتر شد انگار الان فقط خوابه 

زندگی ادامه داره...
هفته پیش پاش بود که خداروشکر خوب شد ولی از پری روز دستشه ظهر هم پرید رو اپن بدتر شد انگار الان فقط خ ...

پس درست میشه نگران نباش اصلا

گربه ها ۷ جون دارن از بلندی بپرن چیزی نمیشه

انقدری شما نگرانین اگه نزدیک بودم خودم میبردمتون دامپزشک🥲

پس درست میشه نگران نباش اصلا گربه ها ۷ جون دارن از بلندی بپرن چیزی نمیشه انقدری شما نگرانین اگه نز ...

تا خوب بشه من دق میکنم بخدا نمیزاره هم ببندم واسش سا کاری کنم اصلا 

زندگی ادامه داره...