2777
2789
عنوان

غذای بچه ۱۴ ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 2215 بازدید | 41 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم برای دندونه چون قبلا همه چی می‌خورد ولی الان حتی امتحان هم نمیکنه اشتها نداره

اره طفل معصوما اذیت میشن . دخترم امروز خیلییییی کم غذا خورد . همش شیر خورد . فقط شب کنار خواهرش نشست یکم نون و ماست تازه با لذت خورد . ظهرم یکم ته دیگ سیب زمینی نرم . با چند تا دونه بادوم. همین . 

بچه ت همسن بچه منه.البتع من سربرج۱۵ماهه میشه.اینم  چند ماهه بدغذا شده و فقط غذای آبکی میخوره مثلا موز خرما گردو بادوم پسته هر کدوم داشتی همه رو با شیر مخلوط کن البته بریز توی آبمیوه گیری یا آسیاب ک قشنگ له بشه آبکی باشه بهش بده مقوی و پرخاصیت هستش.غذاهم عدسی اش...برنج سیب زمینی پیاز کدو نخود فرنگی لوبیا سبز بامیه فلفل دلمه اگر اینا هر کدوم داری باهم بریز توی قابلمه ابم بریز بذار روی گاز تا قشنگ درست بشه آبکی باشه بهش بده. حساس نباش اگر کم میخوری سعی کن حداقل بهش چیز مقوی بدی.براش کشمش بخر سویا آجیلی بخر حالت بازی کردن بهش بده.بیسکویت مادر بریز توی شیر بهش بده.ماکارونی امتحان کن دوست داشت بده بخوره.نون بریز توی آبگوشت یا خورشت بهش بده

اره طفل معصوما اذیت میشن . دخترم امروز خیلییییی کم غذا خورد . همش شیر خورد . فقط شب کنار خواهرش نشست ...

انشانه سلامت باشه و این مرحله از رشد رو هم پشت سر بذاره 

من ازاینکه وزنش دارت کم میشه ناراحتم این ماه نیم کیلو کم کرده

انسانم آرزوست....
میشه بگید برنج و مرغش رو چجوری میپزید و مرغ رو چه اندازه ای میکنید خودش میخوره یا خودتون بهش میدین؟

همونی که واسه خودمون می‌پزیم میزارم براش فقط ته برنج که نرم تره با رون مرغ رو خرد میکنم و هویج و سیب زمینی.اب مرغ رو زیاد می ریزم نرم میشه با ماست میدم میخوره عاشقشه.نه خودم میدم خودش که نمیتونه فقط بعضی موقع ها دست میندازه از تیکه مرغ و سیب زمینی میزاره دهنش.عصر ها هم تا شام آماده بشه سیب زمینی سرخ میکنم میزارم جلوش میخوره.اونم خیلی دوست داره.دیشب الویه درست میکردم کنارم نشسته بود از سیب زمینی که له میکردم می‌گفت بده

همونی که واسه خودمون می‌پزیم میزارم براش فقط ته برنج که نرم تره با رون مرغ رو خرد میکنم و هویج و سیب ...

مرسی از راهنماییتون

انشالله کوچولومون سلامت باشه

انسانم آرزوست....
انشانه سلامت باشه و این مرحله از رشد رو هم پشت سر بذاره  من ازاینکه وزنش دارت کم میشه ناراحتم ...

خیلی ممنون عزیزم همچنین بچه شما ایشالا راحت این دوره رو بگذرونن.ناراحت نباش دیگه  اینوهمه بچه ها دارن . چون راه میرن و فعالیتشون هم زیاده از اینم هست .