2777
2789

سلام خوبید؟ 

تا حالا شده بخوایید خواب یه موضوعی رو ببینید و واقعا ببینیدش؟ 

من کلا خیلی خیلی کم خواب می بینم

اونایی هم که میبینم اکثرا یا چرت و پرت هستن یا یادم نمیمونن😅

اینم شانس ماست دیگه

توی بیداری که چیز جذابی نصیبمون نمیشه حداقل تو دنیای خواب یه کم کِیف کنیم😂

راجع به لوسید دریم یا رویای شفاف هم خیلی خوندم و سعی کردم انجام بدم اما نشد (مختصر بخوام بگم اینکه لوسید دریم حالتیه که شما میدونید دارید خواب می‌بینید و اختیار کنترل خواب دست خودتونه که اگه بشه خیلی جذابه) 

دوست دارم تجربیات شما هم بشنوم

کسی بوده انجام داده باشه یا به هر نحوی خواب مورد علاقه ش رو ببینه؟ 😍

خدایا حال دلم را تکانی بده، هم میبینی، هم میدانی، هم می توانی...🙃💚 میشه یه صلوات مهمونم کنی دوست خوبم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

‌ و منی ک تو خواب فیلم سینمایی میبینم😕 چرت و پرتاااااا و اگه بیدار بشم و بخوابم بقیشو میبینم🤷🏻‍♀ ...

عزیزم😂

خدایا حال دلم را تکانی بده، هم میبینی، هم میدانی، هم می توانی...🙃💚 میشه یه صلوات مهمونم کنی دوست خوبم؟
من تجربشو دارم فوق العادس ، یه مدت خیلی میدیدم ولی جدیدا زیاد نمیبینم نمیدونم چرا دلم تنگ شده واسه ا ...

کار خاصی می‌کردید قبل از خواب؟ مثلا مدیتیشنی چیزی؟ 

من یه مدت مشکل خواب داشتم دکتر بهم الپرازولام داده بود اونموقع زیاد از این رویاهای شفاف میدیدم بعد و ...

خوش به حالتون

خیلی دوست دارم تجربه کنم اما نمیشه💔😞

نه ولی واسه خودم رمز یا یه جیزی تعیین میکردم که تشخیص بدم خوابم و بیدار نیستم

آخه من خواب عادی هم نمیبینم که توش تشخیص بدم خوابم یا بیدار و ادامه ماجرا😅

ببین معمولا نزدیک صبح که خوابت یه مقدار سبکتره اگه بیدار بشی و دوباره بخوابی احتمالش بیشتره که تجربش ...

امتحان میکنم حتما

مرسی💞

😂😂خب من برعکسم از لحظه اول که خوابم میبره تا بیدار شم یکسره خواب میبینم

والا همین که سرمو میزارم رو بالش بیهوش میشم تا فردا😂