2777
2789
عنوان

یه چیزی بگم براتون ترسناکککککک

2550 بازدید | 139 پست

خونه مادر بزرگ من یه خونه ویلایی هست و قدیمی مثلا ۶۰ سال ساخته به شدت بزرگه و حیاط بزرگی دارن که پشت حیاطشونم یه باغه.تو حیاط یه چاه بوده قبلا.خونشون از ما بهترون داره و با مادر بزرگم در ارتباطن و مادربزرگم اصلا نمیترسه ازشون و باهاشون حرف هم میزنه حتی..کل بچه هاشونم میدونن این جریانو.خلاصه مادر بزرگم شیرازیه و مهمان از شیراز داشتن خواهرش اینا اومده بودن خونشون .بنده خدا خاله مامانم شب خواب بوده که میبینه نصف شب یکی بیدارش میکنه که پاشو ببریمت یه جایی باز زود برت میگردونیم .خاله مامانم تا میفهمه که اینا جن هستن سریع شروع میکنه جیغ و داد و از حال میره.چند روز بعد مامان مادر بزرگم که خدا رحمتش کنه ما بهش میگفتیم ننه بزرگ تو حیاط بوده میبینه یه اقایی میاد بهش سلام میکنه و احوال پرسی میگه شما مادر هما خانوم هستید بنده خدا میگه اره.دیگه ننه بزرگ میاد تو خونه و به مادر بزرگم میگه هما اون اقاهه کی بود تو حیاط مهمون داری مادر بزرگم میگه نه کسی نیست تو حیاط.....!!!!!اون بنده خدا هم کلی میترسه...

اگه هستین و دوست دارین بازم از خاطراتشون بگم براتون...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو 

خدایا ممنون که پسرمو صحیح و سالم گذاشتی تو بغلم پسرم در تاریخ 1399/11/26 دنیا اومد البته قرار بود 1399/1۲/7 درهفته ۳۷دنیا بیاد که بخاطر مسمومیت بارداری زودتر دنیا اومد    پسرم منو آجی دنیا و بابایی بیصبرانه منتظرت هستیم 😍😍 اگه میشه برا سلامتی پسرم یه صلوات بفرستین                تیکرم به وقت سزارین  برامون دعا کنین سالم از اتاق عمل در بیایم 😘
ن توروخدا اصلا دوس نداریم😫😫😫

من خودم مثل چی میترسم از حیاطشون دستشویی هم تو حیاطه هیچ وقت نمیرم.ولی کلا عاشق چیزای ترسناکم مخصوصا فیلم فقط ژانر ترسناک میبینم