2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی کینه ایه

223 بازدید | 5 پست

یه هفته پیش سر یه موضوع کوچیک قهر کردیم هنوزم حرف نمیزنه حالا من یه چیزایی لازم باشع میگم بیار یا میگم درو ببند یه چیزی میگم ولی اون مث سنگه همش ازش امید دارم ولی امید الکی یبارم نمیاد سمتم مث دوتا همخونه زندگی میکنیم خیلی ناراحتم ولی چرا دل منم مث اون سنگ نمیشه وقتی هم ک قهر باشیم یعنی تو حالت عادی زیاد اهل سخن نیست همش سرش تو گوشیع منم درگیر بچه شب تا بچه رو بخوابونم به بهانه خستگی میخوابه نه نازی نه نوازشی بغلی بوسی درکار نیست ما تازه یه سال چهارماهه عروسی کردیم ولی خیلی زود سرد شدیم 

بهتوون بگم ک خودم اخلاق ندارم ولی دلم پاکه همیشه باهاش روراستم چیکار کنم مث خدش بشم با سیاست بشم اهمیتم بده🥲

غذا هایی که طبیعت گرم دارن بده بخوره چای و قهوه ونسکافه و مرغ و گوشت گاو و مزاج سردا رو بهش مده ببینم میتونه دووم بیاره شربت گلاب و بید مشک و نسترن و زعفرون و با سیب رنده شده بده بخوره هی تو غذا هاش گلاب بریز

غذا هایی که طبیعت گرم دارن بده بخوره چای و قهوه ونسکافه و مرغ و گوشت گاو و مزاج سردا رو بهش مده ببین ...

قبل از اینکه بچم بدنیا بیاد همش رابطه میخواست من خسته بودم ولی بعدش اینجوری شده گاهی فکر خیانتش سرم میزنه درحالی ک حرکت مشکوکی ازش ندیدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل از اینکه بچم بدنیا بیاد همش رابطه میخواست من خسته بودم ولی بعدش اینجوری شده گاهی فکر خیانتش سرم ...

بچه رو نمیدی بهش نگه داره؟ به بچه یاد بده بچسبه بهش ولش نکنه . مثلا بگو آخ چون پسرم دخترم بابایی اومده منتظرش بودی و اینا خودت بلدی چیکار کنی مردا بچه که باشه فکر میکنن هوو دارن بعضیا شون خودشون کنار میکشن بعضیام به نینی حسودی میکنن بستگی داره خیانت چی فکرتو خراب نکن الکی

کینه طبیعتش سرده اعصابشو همیشه با گل گاوزبون اسطوخودوس و گلاب بید مشک نسترن و زعفرون و به و بقیه چیزایی که میدونی برا اعصاب خوبه تقویت کن خودتم بخور نسکافه و قهوه و سودا زا ها رم از اینترنت درار نخور تا کمتر اذیت شی