2777
2789
عنوان

اقدامیا،بارداری بعد از سقط

217 بازدید | 19 پست

سلام خانما من ماه پیش سقط داشتم تو هفته پنجم خونریزی داشتم این ماه با ۳ روز تاخیر هنوز پریود نشدم همه علائم های پریودیم دارم  بنظرتون چیکار کنم 

و اینکه اونایی که بعد از سقط باردار شدن میشه لطف کنن بگن بعد از چند سیکل اقدام به بارداری کردند؟

•گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

تاریخ پریودیتون بعد از سقط بهم میریزه من چندماه طول کشید تا منظم شد

پروردگارا؛ مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثین هستی، و برای من جانشینی معین کن که در زمان زندگی‌ام به من خوبی نماید و بعد از مرگم برایم طلب آمرزش کند، و به او خلقتی سالم عطا کن و شیطان را بر او شریک و نصیب مگردان
تاریخ پریودیتون بعد از سقط بهم میریزه من چندماه طول کشید تا منظم شد

اها دیگه داشتم نگران میشدم اخه همه علائم دارم خیلی ببخشید ترشحم دارم ولی پریودی در کار نیست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه اولم بود.خرداد سقط شد.تو۸هفتگی.کورتاژشدم.دوماه جلوگیری کردم ۳ماهه اقدامم فعلا که نشده

انشالله که بزودی دامنت سبز بشه عزیزم مرتب اقدام کن خودت تقویت کن انشالله که بزودی خبر بارداریتو تو این تاپیک اعلام کنی💕

شما هم تو اقدامین؟ چند وقته؟

من خرداد سقط کردم دیگه اقدام نکردم

میخوام اقدام کنم ولی فعلا نه

پروردگارا؛ مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثین هستی، و برای من جانشینی معین کن که در زمان زندگی‌ام به من خوبی نماید و بعد از مرگم برایم طلب آمرزش کند، و به او خلقتی سالم عطا کن و شیطان را بر او شریک و نصیب مگردان
بچه اولم بود.خرداد سقط شد.تو۸هفتگی.کورتاژشدم.دوماه جلوگیری کردم ۳ماهه اقدامم فعلا که نشده

شماهم بعد از سقط پریودتون نامرتب شد؟

من خرداد سقط کردم دیگه اقدام نکردم  میخوام اقدام کنم ولی فعلا نه

ایشالله که با اولین اقدام دامنت سبز بشه عزیزم 

ایشالله که با اولین اقدام دامنت سبز بشه عزیزم 

ممنونم⚘️🌹