2777
2789
عنوان

کلاس اول

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 55 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه حرف بیخودی اتفاقا اونا اخر کتاب هست وبچه کاملا راه افتاده وبا درس کاملا اشنا هست وراحتتر میشه واس ...

عزیزم این حرف معلم هایی هست که بیشتر از بیست سال سابقه دارن. باشه حرف من بیخود شما خودت بزن تو نت بودجه بندی درس فارسی اول 

شاید هنوز با دوستاش ارتباط نگرفته یا معلمش خوب نیست

ممکنه از جاش باشه قبلا صندلی آخر بود الان صندلی دوم اومده ؟

ولی میگه زنگ تفریح یکی منو میزنه از پشت و میره به معلمش گفته مامانش معلم گفته بلید اسمش بگه اینم بی زبونه طفلک

ممکنه از جاش باشه قبلا صندلی آخر بود الان صندلی دوم اومده ؟ ولی میگه زنگ تفریح یکی منو میزنه از پشت ...

یکی تو مدرسه کیف پسر من رو باز میکرده ب معلمش گفتم معلم ب اون پسره گفت من دوربین کار کذاشتم دیدم تو بودی ،،،بچه دیگه کار اشتباه نکرد ب معلمش بگو 

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی

عزیزم این حرف معلم هایی هست که بیشتر از بیست سال سابقه دارن. باشه حرف من بیخود شما خودت بزن تو نت بو ...

سابقه دلیل برکار بلد بودن نیست !!!فقط تجربه بیشتری داره ولی آیا خروجی کارش هم بهتر بوده یا فقط نمره قبولی داده کم سواد وپرمشکل فرستاده سال بالاتر؟!

از خودش پرسیدید از چی ناراحته؟ جواب نمیده؟ معلم خیلی مهمه، اگه معلم رو دوست نداشته باشند کار سخت می ...

دیروز و پری روز که نگفت امروز گفت یکی منو میزنه از پشت فرار میکنه امروز مامانش به معلم گفته این موضوع اونم گفته باید اسمش بده اینم طفلک نمیدونه 

با معلمش فکر نکنم مشکل داشته باشه تازه ۳ روزه اینحور شده ۲ ساعت قبل مدرسه شروع به گریه م

یکی تو مدرسه کیف پسر من رو باز میکرده ب معلمش گفتم معلم ب اون پسره گفت من دوربین کار کذاشتم دیدم تو ...

بگم همین دوربین رو بگه؟ خب شاید از کلاس دیگه باشه بچه که میزنه و در میرا چون کلاس خودش باشه که میشناسه 

بگم همین دوربین رو بگه؟ خب شاید از کلاس دیگه باشه بچه که میزنه و در میرا چون کلاس خودش باشه که میشنا ...

شما ب معلم بگو یا بچه رو بگو اون شاگرد رو نشونت بده

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی

سابقه دلیل برکار بلد بودن نیست !!!فقط تجربه بیشتری داره ولی آیا خروجی کارش هم بهتر بوده یا فقط نمره ...

شاید شما سوادش رو دارید نمیدونم. این مدل جبهه گرفتن درست نیست عزیزم ماداریم صحبت میکنیم نه من معلمم نه چیزی. 

واقعا دلیل بر بحث نمی بینم. بله ایشونی که من گفتم معلم نمونه شده چندین سال و تو منطقه ما همه خودشونو میکشن بچه شون کلاس این خانم باشه. 

منم چیزی گفتم از معلمی دفاع نکردم فقط میخوام این خانم نگران نباشه