2777
2789
عنوان

کلاس اول

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 55 پست

سلام عزیزم پایه اول همینه معلما باید طبق بودجه بندی برن جلو. مجبورن اینا رو تند تر بگن تا برای نشانه های غ ط ظ ع وقت بیشتر بمونه چون اونا واقعا سختن. 

نگران نباش یادمیگیره هرشب بهش دیکته بگو. روی ماسه و نمک نشانه رو بنویسه. از روزنامه کلماتی که س دارن پیدا کنه. چیزایی که س دارن نقاشی بکشه کامل یاد میگیره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگم بابا همش قاطی میکنه

پسر من پیش دبستانی بود یاد گرفت من اصلا باهاش کار نمی کنم فقط تابستون خیلی باهاش کار کردم و بهش میگفتم لیست خرید بنویس برام

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی

اسی خواهرزاده منم امروز س یاد دادن فقط مینویسه اونم مثل بقیه حفط میکنه  اسی و دوستان  ...

از خودش پرسیدید از چی ناراحته؟ جواب نمیده؟

معلم خیلی مهمه، اگه معلم رو دوست نداشته باشند کار سخت میشه.

دوستان  سه روزه این بچه کلاس اولی گریه میکنه که مدرسه نمیرم به نظرتون مشکلش چیه؟

شاید هنوز با دوستاش ارتباط نگرفته یا معلمش خوب نیست

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی

سلام عزیزم پایه اول همینه معلما باید طبق بودجه بندی برن جلو. مجبورن اینا رو تند تر بگن تا برای نشانه ...

چه حرف بیخودی اتفاقا اونا اخر کتاب هست وبچه کاملا راه افتاده وبا درس کاملا اشنا هست وراحتتر میشه واسش معلم های کاربلد اصلا اول سال عجله نمیکنن

عزیزم شاید بچه ها تو مدریه اذیتش میکنن این بچه هم خجالت میکشه بگه برای همینه که مدرسه نمیره

راه حلی دارین خیلی دلم براش میسوزه اینم بی زبون هست یکبار گفت که زنگ تفریح منو میزنن از پشت فرار میکنه نمیدونه کیه به معلمش خواهرم گفته معلم گفته باید اسمش بگه ؟