2777
2789
عنوان

تشنج

114 بازدید | 8 پست

سلام دوستان من دچار تشنج شدم البته چند ساله و با قرص قابل حل بود تا اینکه الان دارم دارومو کم میکنم و یه هفته دوبار تشنج کردم و خیلی درد بدی داره افتضاحههه دردش وزبونمو گاز می‌گیرم ینی فکم قفل میشه و زبونم له میشه و پر خون اگه شمام مث من هستین یا بودین بیاین راهنماییم کنین خیلی میترسم حتی میترسم بخوابم چون تو خواب این مشکل برام پیش میاد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد از تشنج مزه غذا تو دهنت عوض نمیشه؟ موقع تشنج هیچی یادت نمیاد حسی ک همون موقع داری کل روزتو خراب ...

وای دقیقا

وقتی خوابم یهو از خواب بیدارم میکنه و تمام سرم جوری سوزن سوزن میشه که انگار مرگم میبینم حتی پلکمم نمی‌تونم باز نگه دارم

منم تشنج میکنم اما با دارو کنترل شده  دکتر دارو رو برات کم کرده یا خودت سرخود کمش کردی؟

نه خودش گفت کم کنم ولی دوشب که تشنج کردم فراموش کردم دارومو بخورم

شما چه دارویی مصرف می‌کنی؟

من حتی میترسم باردار شم

نه خودش گفت کم کنم ولی دوشب که تشنج کردم فراموش کردم دارومو بخورم شما چه دارویی مصرف می‌کنی؟ من حت ...

خب عزیزم مقصر خودتی که ی دفعه بعد از این همه سال دوشب داروتو نخوردی 

من خودمم چهار سال بود تشنج نکرده بودم چند روز قرصامو نامرتب خوردم دوباره حالم بد شد ما اصلا نباید ی دفعه 

چندروز دارو نخوریم دکتر هم که میخواد دارو رو قطع کنه کم کم دوز داروهارو میاره پایین تا کامل قطع بشه شاید مثلا دو ماه زمان ببره قطع کردن یکی از داروهای ما 

من این چندسال ک دارومو مرتب مصرف کردم کوچیک ترین مشکلی نداشتم دکترم هم گفت بیا داروتو کم کنم تا کم کم قطع کنیم چون استرس اینو داشتم ک حالم باز بعد نشه بهش گفتم من نمیتونم وقتی دارو میخورم خیالم راحت تره  دکترمم تصمیم گرفت دارومو قطع نکنه 

نه خودش گفت کم کنم ولی دوشب که تشنج کردم فراموش کردم دارومو بخورم شما چه دارویی مصرف می‌کنی؟ من حت ...

الانم نگران نباش دیگه اصلنم به این که حالت بد شده فکر نکن سعی کن سرتو گرم به ی کاری کنی تا یادت بره چون استرس و اضطراب برای ما خوب نیست 

داروهاتم مرتب مصرف کن از الان فکر نکنم دیگه دکترم داروهاتو قطع کنه الان چون دوباره حالت بد شده باید حداقل شیش ماه بگذره تا حالت بد نشه بعد دوباره اگر خواستی برات قطع کنه

نگرا بارداری هم نباش عزیزم من خودم الان پسرم ده ماهشه سالم و سلامت هست خداروشکر خودمم خوب خوبم تو بارداری هم هیچ مشکلی نداشتم داروهامو مرتب مصرف کردم 

من ۵۰ تا لاموتریژن صبح و ۱۰۰ شب دارو میخورم با فولیک اسید و منیزیم 

نگرا بارداری هم نباش عزیزم من خودم الان پسرم ده ماهشه سالم و سلامت هست خداروشکر خودمم خوب خوبم تو با ...

مرسی عزیزم از راهنماییت واقعا ممنون 

نگرانیم برطرف شد🥹💕