2777
2789
عنوان

من همونیم ک دیشب شوهرم کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 2362 بازدید | 94 پست
ببین من بابامم روانیه خودبه خود یه چیزالکی روبهونه میکنه ک بامامانم قهرکنه این سری بهونش این بود چرا ...

اینم همش بهونه گیره

دیشب انقدر دلم درد اومد نفرینش کردم البته تو دلم امیدوارم همیشه قلبش در عذاب باشه

در من زنی آهسته و پیوسته میگرید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امیدوارم منم بتونم انقدر محکم ادامه بدم ب این راهی ک در پیش گرفتم حقیقتا  ازش بدم اومده  ...

منم اینجور مواقع از شوهرم متنفر میشم 

اما وقتی آشتی کنین یادت میره ولی به این راحتی آشتی نکن 

زندگی ادامه داره ...

اگه بخوام وضعیتمو توصیف کنم..                                  باید بگم دریا طوفانیه، قایق سوراخه،پارو شکسته ...          ولی انگیزه زیاده ،خیلی زیاد:)
بهترین کارو کردی  والا حداقل اعصاب آدم راحته  مطمعنم یکی بهتر و با شخصیت تر میاد سر راهت

آره خدا کنه بیاد 🤌🏻🥹

آدما قاضی های خوبی برای اشتباهات بقیه ان و وکیل های خوبی برای اشتباهات خودشون 😉👌🏻
اینم همش بهونه گیره دیشب انقدر دلم درد اومد نفرینش کردم البته تو دلم امیدوارم همیشه قلبش در عذاب با ...

خیلی بده مرد بهونه گیر و بداخلاق آدمو پیرمیکنه واقعا هم زن و هم بچه هاروازخودش زده و متنفرمیکنه

منم اینجور مواقع از شوهرم متنفر میشم  اما وقتی آشتی کنین یادت میره ولی به این راحتی آشتی نکن&n ...

اره نمیخوام اشتی نکنم ن تنها اینبار پا پیش نمیذارم بلکه میخوام تا تهش واستم تو این راهی ک پیش گرفتم

صداش میاد  منم الان تو اشپزخونه همه چیز رو ریختم بیرون ک مثلا سرمو گرم کنم کمتر توجه کنم ولی و ...

دقیفا میخواد بره روی مخت تا واکنش نشون بدی

خودتو آروم کن ومحش نده

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.
خیلی بده مرد بهونه گیر و بداخلاق آدمو پیرمیکنه واقعا هم زن و هم بچه هاروازخودش زده و متنفرمیکنه

ولی واسه خانواده اش ی فرشته است گاهی از همه شون بیزار میشم 

لابد میخاد آشتی کنه داره سیگنال میفرسته😅

گلم این سوتا برا سیگنال نیست میخاد بگه چقد حالم خوبه سوت شوهر نشانه حال خوبشه. 

اسی گلم اصلا حساسیت نشون نده وخودت بیخیال نشون بده وگرنه تا صبح با صدای بلندتر سوت میزنه اما اگر بیخیال باشی خسته میشه از سوت زدن  دیگه سوت نمیزنه 

گلم این سوتا برا سیگنال نیست میخاد بگه چقد حالم خوبه سوت شوهر نشانه حال خوبشه.  اسی گلم اصلا ح ...

اره میدونم کیفش کوکه منم محل ندادم سرمو گرم کردم تهش خسته شد رفت مسواک بزنه بخوابه