بوته_جنگلیم مدیر عضویت: 1402/08/06 تعداد پست: 208 عنوان من همونیم ک دیشب شوهرم کتکم زد | مشاهده متن کامل بحث + 2362 بازدید | 94 پست خانما من دیشب تاپیک زدم ک شوهرم کتکم زده الان تو پذیرایی نشسته پر از خشمم اوووف اعصابم خرده میبینمشی سره هم داره سوت میزنه اه نمیدونم چ کنم تمیخوام باهاش حرف بزنم بگم سوت نزن تا مجبور نشم حرف نمیزنم اووووف نمیدونم چ کنم در من زنی آهسته و پیوسته میگرید. 1402/08/23 | 20:57 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بوته_جنگلیم مدیر استارتر عضویت: 1402/08/06 تعداد پست: 208 ببین من بابامم روانیه خودبه خود یه چیزالکی روبهونه میکنه ک بامامانم قهرکنه این سری بهونش این بود چرا ... اینم همش بهونه گیرهدیشب انقدر دلم درد اومد نفرینش کردم البته تو دلم امیدوارم همیشه قلبش در عذاب باشه در من زنی آهسته و پیوسته میگرید.
jvjvvjv عضویت: 1402/07/18 تعداد پست: 1970 امیدوارم منم بتونم انقدر محکم ادامه بدم ب این راهی ک در پیش گرفتم حقیقتا ازش بدم اومده ... منم اینجور مواقع از شوهرم متنفر میشم اما وقتی آشتی کنین یادت میره ولی به این راحتی آشتی نکن زندگی ادامه داره ... اگه بخوام وضعیتمو توصیف کنم.. باید بگم دریا طوفانیه، قایق سوراخه،پارو شکسته ... ولی انگیزه زیاده ،خیلی زیاد:)
0بغض_ماه0 عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 3398 بهترین کارو کردی والا حداقل اعصاب آدم راحته مطمعنم یکی بهتر و با شخصیت تر میاد سر راهت آره خدا کنه بیاد 🤌🏻🥹 آدما قاضی های خوبی برای اشتباهات بقیه ان و وکیل های خوبی برای اشتباهات خودشون 😉👌🏻
serintipity عضویت: 1400/07/22 تعداد پست: 1518 اینم همش بهونه گیره دیشب انقدر دلم درد اومد نفرینش کردم البته تو دلم امیدوارم همیشه قلبش در عذاب با ... خیلی بده مرد بهونه گیر و بداخلاق آدمو پیرمیکنه واقعا هم زن و هم بچه هاروازخودش زده و متنفرمیکنه
بوته_جنگلیم مدیر استارتر عضویت: 1402/08/06 تعداد پست: 208 منم اینجور مواقع از شوهرم متنفر میشم اما وقتی آشتی کنین یادت میره ولی به این راحتی آشتی نکن&n ... اره نمیخوام اشتی نکنم ن تنها اینبار پا پیش نمیذارم بلکه میخوام تا تهش واستم تو این راهی ک پیش گرفتم در من زنی آهسته و پیوسته میگرید.
باغ_انگور عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 5013 صداش میاد منم الان تو اشپزخونه همه چیز رو ریختم بیرون ک مثلا سرمو گرم کنم کمتر توجه کنم ولی و ... دقیفا میخواد بره روی مخت تا واکنش نشون بدیخودتو آروم کن ومحش نده حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.
بوته_جنگلیم مدیر استارتر عضویت: 1402/08/06 تعداد پست: 208 دقیفا میخواد بره روی مخت تا واکنش نشون بدی خودتو آروم کن ومحش نده اره میخواد لج منو در بیاره در من زنی آهسته و پیوسته میگرید.
بوته_جنگلیم مدیر استارتر عضویت: 1402/08/06 تعداد پست: 208 خیلی بده مرد بهونه گیر و بداخلاق آدمو پیرمیکنه واقعا هم زن و هم بچه هاروازخودش زده و متنفرمیکنه ولی واسه خانواده اش ی فرشته است گاهی از همه شون بیزار میشم در من زنی آهسته و پیوسته میگرید.
t423aa عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 550 لابد میخاد آشتی کنه داره سیگنال میفرسته😅 گلم این سوتا برا سیگنال نیست میخاد بگه چقد حالم خوبه سوت شوهر نشانه حال خوبشه. اسی گلم اصلا حساسیت نشون نده وخودت بیخیال نشون بده وگرنه تا صبح با صدای بلندتر سوت میزنه اما اگر بیخیال باشی خسته میشه از سوت زدن دیگه سوت نمیزنه
باغ_انگور عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 5013 اره میخواد لج منو در بیاره محلش نده تا بسوزه حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.
بوته_جنگلیم مدیر استارتر عضویت: 1402/08/06 تعداد پست: 208 گلم این سوتا برا سیگنال نیست میخاد بگه چقد حالم خوبه سوت شوهر نشانه حال خوبشه. اسی گلم اصلا ح ... اره میدونم کیفش کوکه منم محل ندادم سرمو گرم کردم تهش خسته شد رفت مسواک بزنه بخوابه در من زنی آهسته و پیوسته میگرید.
بوته_جنگلیم مدیر استارتر عضویت: 1402/08/06 تعداد پست: 208 محلش نده تا بسوزه اوهوممنم اصلا ب روی خودم نیاوردم ک یکی داره هی سوت میزنه در من زنی آهسته و پیوسته میگرید.
باغ_انگور عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 5013 اوهوم منم اصلا ب روی خودم نیاوردم ک یکی داره هی سوت میزنه خوب کردی حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.
serintipity عضویت: 1400/07/22 تعداد پست: 1518 ولی واسه خانواده اش ی فرشته است گاهی از همه شون بیزار میشم اه اه میفهمم چس میگی خودمون لنگشو داریم😖