2777
2789
عنوان

من همونیم ک دیشب شوهرم کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 2362 بازدید | 94 پست
اصلا این مردارو درک نمیکنم  میرینن به اعصاب آدم بعد منت کشی میکنن

میخان بگن قلدرن

بعضي زخــــم ها هســــــت كه هـــــــــر روز بــــايـــد روشونو باز كنــــيو نـــــــــمـــــــــــــك بپـــــــــــاشــــــــــ ــــي ...تــــــــا يــــــــــادت نـــــــــــــره كه ســــــــــــــراغ بعضـــــــــــي آدمـــــــــــــانبــــــــــــــــــــايـ ـــــــد رفـــــــــــت ، نــــــــــــــبـايـــد!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا 🥺🥺منو کتک نمیزد اما حرفاش زخم زبوناش خیلی بدتر از کتک بودن... کاش کتکم میزد اما قلبمو نیش نه ...

دقیقا 

کلمات آدم میکشن💔

اما جون آدمو نمیگیرن 

قلب آدم میمیره

اگه بخوام وضعیتمو توصیف کنم..                                  باید بگم دریا طوفانیه، قایق سوراخه،پارو شکسته ...          ولی انگیزه زیاده ،خیلی زیاد:)
😂😂 ولی خب این کتک زده نمیشه راحت بخشید ، باید ادب شه

خوب زده باپابزن تو لابیش دادزد بگو حواسم نبود

بعضي زخــــم ها هســــــت كه هـــــــــر روز بــــايـــد روشونو باز كنــــيو نـــــــــمـــــــــــــك بپـــــــــــاشــــــــــ ــــي ...تــــــــا يــــــــــادت نـــــــــــــره كه ســــــــــــــراغ بعضـــــــــــي آدمـــــــــــــانبــــــــــــــــــــايـ ـــــــد رفـــــــــــت ، نــــــــــــــبـايـــد!

آهنگ بذار صداشم زیاد کن 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
این حتی منت کشی هم نمیکنه قراضه

من باشم با شناختی که از شوهرم دارم انقد کم محلی میکنم 

که آخر به خاطر رابطه هم شده مجبور میشه بیاد منت بکشه

اگه بخوام وضعیتمو توصیف کنم..                                  باید بگم دریا طوفانیه، قایق سوراخه،پارو شکسته ...          ولی انگیزه زیاده ،خیلی زیاد:)
اصلا این مردارو درک نمیکنم  میرینن به اعصاب آدم بعد منت کشی میکنن

اوهوم عصبی میشه میگه مُردی برام تموم شدی گمشو بعد چن دقیقه اشک تمساح می‌ریخت چرا قلبمو میشکنی و باهام دعوا میکنی 

چشاش کور بود نمی‌دید بخاطر اخلاق گوهش دعوا میکردم... یارو خسیس بود باوا حتا منو می‌برد بیرون هیچی تعارف نمی‌کرد هیچی ها همینجوری خشک و خالی دور میزد می‌آورد خونه! به جای اینکه اون بهم پول بده اون ازم پول میخاست لعنتی ازش جدا شدم! اینقد ازش محبت ندیدم یه مرد ولخرج و احساسی ببینم حسودیم میشه! 

آدما قاضی های خوبی برای اشتباهات بقیه ان و وکیل های خوبی برای اشتباهات خودشون 😉👌🏻
اره اصلا نمیخوام هم کلام شم  تا درست و حسابی معذرت خواهی نکنه کوتاه نمیام حتی اگه چند ماه طول ...

ببین من بابامم روانیه خودبه خود یه چیزالکی روبهونه میکنه ک بامامانم قهرکنه این سری بهونش این بود چرا بادمجون تلخه غذابدمزه شده😑😑😑به مامانم گفتم محل سگ ندیا انقد قیافه بگیره جونش درآد ده سال دیگه ام آشتی نکرد فدای سرت

من باشم با شناختی که از شوهرم دارم انقد کم محلی میکنم  که آخر به خاطر رابطه هم شده مجبور میشه ...

امیدوارم منم بتونم انقدر محکم ادامه بدم ب این راهی ک در پیش گرفتم

حقیقتا  ازش بدم اومده 

حس بدی دارم

در من زنی آهسته و پیوسته میگرید.
اوهوم عصبی میشه میگه مُردی برام تموم شدی گمشو بعد چن دقیقه اشک تمساح می‌ریخت چرا قلبمو میشکنی و باها ...

بهترین کارو کردی 

والا حداقل اعصاب آدم راحته 

مطمعنم یکی بهتر و با شخصیت تر میاد سر راهت