2777
2789
عنوان

خواستگارم بنظرتون قبول کنم؟

377 بازدید | 23 پست

خب ممنون ک اومدید بچها این برای خودم نیست از زبون یکی نوشتم 

یکبار ازدواج کرده و طلاق گرفته و الان میخواد دوباره ازدواج کنه خواستگارش مهندس هست و شغلش هم بد نیست بعد خونه اجاره ای داره و ماشینم میخاد بخره اونم زنشو یکبار طلاق داده و بچهاش پیشش نیستن بنظرتون چطوره؟ 

به امید روزهای بهتر... 🙂🌱✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم باید این احتمالو بده که هر لحظه احتمال داده بچه هاش برگردن پیشش 

حتی سالهای اینده ممکنه ابن اتفاق بیفته

و این مرد قبل اینکه شوهر این خانوم باشه پدر بچه هاشه و هیییچوقت نمیتونه بچه هاشو رها کنه

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

عزیزم باید این احتمالو بده که هر لحظه احتمال داده بچه هاش برگردن پیشش  حتی سالهای اینده ممکنه ...

زن سابقش میگن با مردی دوست بوده و الان با اون ازدواج کرده و بچه اسم دخترش تو ی

سن کم ازدواج کرده و پسرشم فک نکنم بیاد 

سلام تحقیق کنه دلیل طلاق مرد چیه. بعد سر بچه توافق کنند که بعد از عروسی یکدفعه سر کله شون بچه هاش پ ...

زنش بخاطر مردی دیگه خیانت کرده و رفت ازدواج کرد و یکی از بچه اسم ازدواج کرده ولی  خب مرد سنش بالا نیست