2777
2789
عنوان

بیاین نیاز به صحبت دارم

81 بازدید | 7 پست

نمیدونم واقعا اینجوریم مشکل من چیه

من شخصیتم اینجوریه من همه رو دوست دارم واقعا از کسی بدم نمیاد و دوست دارم همه هم در مقابل من همین باشن یعنی اونا هم منو دوست داشته باشن و خب هر وقت میفهمم کسی از من خوشش نمیاد قشنگ یکی دو هفته کارم میشه گریه. بعضی وقتا دوست دارم جای اونایی باشم که خیلی ریلکسن و چیزی براشون مهم نیست ببینم زندگی چجوریه

یا مثلا دوست دارم همیشه بقیه رو خوشحال کنم بقیه خطابم میکنن دلقک یا چمیدونم سبک!

سعی میکنم عاقل و سنگین باشم بهم میگن خودشو میگیره

تورو خدا نگین که حرف دیگران برات مهم نباشه و اینا… 

نمیشه واقعا نمیشه هر چی بخای اهمیت ندی نمیتونی 

واقعا دلم میخاد بدونم اوناییکه هیچی ندارن ولی بازم کلی دوست دارن چیکار میکنن و چی دارن که من ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما باید خودتون باشید و نقش بازی نکنید

آدمی که باهاتون جوش نخوره با نقش بازی کردنم جوش نمیخوره

شاید هنوز آدم درستش رو پیدا نکردید

من خودمم کم و بیش همینطوریم و دویت دارم به همه کمک کنم و اگه کسی ازم ناراحت باشه شب خوابم نمیبره

ولی خب بعضی چیزا هم واقعا دست ما نیست

باید باهاش کنار اومد

خُنَک آن قمار بازی که بِباخت آنچه بودش / بِنمانْد هیچش الا هوس قمار دیگر

منم اینجوریم، یعنی خیلی به دیگران اهمیت میدم، کسایی که دوستشون دارمو هر چقدر بهم توجه کنن دوبرابر توجه میکنم، هیج وقت نمیتونم بحثو اول تموم کنم و یا وسط بحث برم عذاب وجدان میگیرم، هیچ وقت یه دوستیو تموم نمیکنم یا طرف رو قضاوت نمیکنم، بهم زنگ بزنن پیام بدن چنان ذوق میکنم،همیشه من بیشتر توجه میکنم، و وقتی توجه لازم رو نمیگیرم حالم بد میشه ناراحت میشم روزم خراب میشه اعتماد به نفسم میاد پایین، گاهی فکر میکنم شایدمشکل از منه شاید خیلی حرف میزنم شاید رو مخم، ولی به نظرم فقط خدا چند برابر از بقیه درونم احساسات گذاشته، شاید خواسته دنیا ادمای مهربونم داشته باشه، شاید باید صرفا تلاش کنم مهربون بمونم تا ادما بدونن دنیا میتونه جای قشنگ تری باشه اگر ما به هم دیگه توجه کنیم و باهم خوب باشیم