سلام خانوما من مغزم خوب کار نمبکنه الان شدیدا نیاز دارم یکی کمکم کنه خواهس میکنم ساده رد نشین
یه مشکلی بین شوهرم و مادرم پیش اومده شوهرم از دست مادرم دلخور بود به من دلخوریشو گفت منم یه غلطی کردم به مامانم گفتم دلخوریشو شوهرم خواب بود من داشتم میگفتم اما از خواب بیدار شد شنید الان هیلی از دستم ناراحته چی کارکنم
(اگه سوال شرعی داشتین تاجایی که بلد باشم جواب میدم مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️
خواهش میکنم بگین چی کارکنم چی جوری حل کنم مغزم قد نمیده گنا دارم به خاطر خدا بیاین کمکم بگین چجوری این قضیه روجم کنم
(اگه سوال شرعی داشتین تاجایی که بلد باشم جواب میدم مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
هیچی فقط صبور باش دیگه هیچی نگو خودت هم ناراحت نکن زمان همه چیز رو درست میکنه فقط دیگه چیزی ...
الان شوهرم از دستم خیلی ناراحته چه جوری درستش کنم خداخیرت بده اومدی کمکم خدا ایشابا حاجت رواکنه عزیزم
خب بگو ایتقدر برام مهم هستی که حاضر نیستم کسی باعث دلخوریت بشه.حتی اگر اون شخص مادرم باشه.به همین خا ...
میگه توکارو خراب تر کردی اگه نمیگفتی درست میشد الان مامانت درمورد من چی فکرمیکنه
خداخیرت بده جچابمو دادی عزیزم
دارم از گریه میمیرم شوهرم خیلی ماراحته ولی خداخودش شاهده من فقط میخواستم کارودرست کنم ولی گند زدم