2777
2789

دهمم رشتم تجربیه البته خودم میخواستم انسانی برم.

کارنامم افتضاح شده بود زیست و شیمی ۱۲.۵ شده بودم. امتحاناش واقعا خیلی سخت بود خب الان سال اول دبیرستانمه امتحان اول بوده اونم رشته ای که ازش اینقدر متنفرم. وقتی کسی که علاقه داره نمره هاش از من بهتر نشده نمیدونم چه توقعی از من دارن. مامانم کل راه مدرسه تا خونه داشت می گفت از این به بعد توی روز یه ساعت وقت استراحت و گوشی و... داری بقیشو درس میخونی. به معنی واقعی هیچ اهمیتی به احساسم نمیده فقط درسم براش مهمه مطمئنم حتا افسردگی هم بگیرم اگه به درسن لطمه نزنه براش مهم نیست. واقعا حس میکنم زندگیم داره کوفتم میشه هیچ لذتی ازش نمیبرم همش آرزو میکنم کاش مجبور نبودم زندگی کنم اونم وقتی مامان بابام کمالگران. انگار خودم خوشحال شدم که نمره هام پایین شدن البته دلداری دادن درمورد درس کلا توی خونواده من وجود نداره فقط سرزنش میکنن😭😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

توصیه ها و آموزش های والدین هیچ منطقی پشتش نیست، همه دارن عقده های خودشون رو به ما دیکته میکنن

کاربر آقا. زنان به پای هر مذکری نمی مانند ولی برای یک مرد چه کارها که نمی‌کنند.

تغییر رشته بده حتما

«پرسیدند:آیا‌ او را در حدِ مرگ دوست داری؟        گفتم:بالای قبرم از او صحبت کن و ببین چطور مرا زنده می کند...🌱🤍»                                                                «چگونه می‌شود به شاخه‌ی شکسته فَهماند که باد عذر خواهی کرده است...؟❤️‍🩹»                                                    #محمود_درویش🌱💎

و منی ک بابام میگف هرچی خودت دوس داری همونو برو رفتم انساني و فقط دیپلم گرفتم گفتم نمیرم ادامه بدم گف اشکال نداره دوس نداری نرو🤣🤣🤣

حتی یادمه گاهی وقتا صبحا ک بارون بود دلم میخواست بخوابم وقتی صدام میکرد میگفتم نمیرم  ی پتو بیشتر روم مینداخت میگف بخواب

😅🤣

الان نگید ب فکرت نبوده هاااا!   اتفاقا جونشم میده برام🥺🥺🥺

دلم میخواد همه پدرمادرا اینجوری باشن آرزومه خودمم همچین آدمی بشم