2777
2789
باور کنید ما آقایون انگار توی شخصیتمون هست نیت بدی نداریم ولی قبول دارم باید این مورد رو با تمرین ...

اقایون خسته اند.بارها شده فکر کنم سالگرد تولدم در حقیقت به چه درد میخوره جز اینکه عاشق کیک خامه ایم.

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

عزیزم طرز نطر دادن من بستگی به این داره که شما تو چه موقعیتی بیای دم از این بزنی که طرف چی براش مهم ...

مگه نمیگی نظر شخصیه .موقعیت شما بدتره که .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو رو خدا ، دیگه بنده خدا مردها تو فکر پول در آوردن و خرج و مخارج خونه باشن یا اینکه کی سالگرد ازدوا ...

خدا خیرتون بده خانم

کاربر آقا. زنان به پای هر مذکری نمی مانند ولی برای یک مرد چه کارها که نمی‌کنند.
ما والله نمیدهیم .چون میدونیم شوهر خستس...همه لباساشون درم داغونه .بوی لرق دارند.اخه وقت نمیشه .هم ب ...

اینم شد زندگی یه چیز رباط وار 😒😒 عزیزم چطور واسه یه مهمونی میخاد بیاد یا داریی میری مهمونی یک من بزک دوزک میکنین هردو ها بعد واسه همسرتون با بوی گند عرق یا همسرتون بعد انتظار دارین از هم سیر نباشین این زندگی و ازدواج نیست رسما تحمل کردنه 

سلام من جا تو بودم سوپرایز میکردم. بخدا آقایون تاریخ تو ذهنشون نمیمونه دست خودشون نیست. آنقدر سرکار درگیرند که حتی یادآوری میزارن برای سالگرد ازدواج فکر می‌کنند این تاریخ چی بوده چک یا حقوق  

یک پیام عاشقانه میدادی.

الان دیر نشده برو کیک بگیر و یک شام خوب تهیه کن چهارمین سال قشنگ جشن بگیرید. اخم نکن این مشکل همه خانما با همسرشون دارند.

اقایون خسته اند.بارها شده فکر کنم سالگرد تولدم در حقیقت به چه درد میخوره جز اینکه عاشق کیک خامه ایم.

اینها بهانه هایی هستن برای اینکه خوشحال باشیم وبه خودمون بها بدیم .من موافق این جشن ها هستم مخصوصا توی این زمونه که شرایط زندگی باعث شده خودمون و قشنگیای زندگی رو فراموش کنیم

خواهش میکنم ولی وقتی فهمیدین لااقل فرداش شده با یه شاخه گل رز جبران کنید لااقل ما زنها بدونیم واقعا ...

من مجردم ولی حتما این توصیه شما رو به ذهنم خواهم سپرد

یک راه حل دیگه هست از یک هفته قبل هر شب یاد آوری کنی دوشنبه هفته دیگه چه روزیه؟

بیچاره ها تمام سیم های مغزشون قاطی میکنه و از خودتون می‌پرسند اونوقت بگید تولد یا سالگرد ازدواج هست و بگید کجا بریم شام یا کادو چی دوست دارید

خواهش میکنم ولی وقتی فهمیدین لااقل فرداش شده با یه شاخه گل رز جبران کنید لااقل ما زنها بدونیم واقعا ...

چرا اکثر خانم ها با یه شاخه گل، یا دور زدن ساده، یه شام بیرون، خرید کردن  و یه سری چیزای جزئی آنقدر حالشون خوب میشه؟حتما باید این چیزا وجود داشته باشه که احساس کنند دوسشون داریم؟

مگه نمیگی نظر شخصیه .موقعیت شما بدتره که .

شما مطمئنی که من سالگرد ازدواجم بعد نمیگیرم ماه بعدش تولد من و همسرمه همیشه براش اینقدر سنگ تموم میذارم و سالگرد ازدواجمون رو هم همون روز میگیرم بهترین روز زندگیم و با بدنیا اومدن بهترین کس زندگیم با هم جشن میگیرم این ۵ سال 😉😉😉

اینم شد زندگی یه چیز رباط وار 😒😒 عزیزم چطور واسه یه مهمونی میخاد بیاد یا داریی میری مهمونی یک من ب ...

رباط وار نه ....بچه نوه دارند.سرشون به اونها گرمه .وقت جوونی هم سرشون به مهمونی و بچه کوچیک .البته مجردم دیدم از خوشی همون شب جمعس.بقیه را نمیدونم

سلام من جا تو بودم سوپرایز میکردم. بخدا آقایون تاریخ تو ذهنشون نمیمونه دست خودشون نیست. آنقدر سرکار ...

بدو بدو از وقت استفاده کن اون یادش نیست چه روزیه شما که یادت چهارمین سالگرد ازدواجت خاطره ساز کن با کوچولومون قرار جشن بگیری

چرا اکثر خانم ها با یه شاخه گل، یا دور زدن ساده، یه شام بیرون، خرید کردن  و یه سری چیزای جزئی آ ...

نه  فکر نمیکنین ما زنها هم نیاز داریم که بهمون گفته بشه ببینم شما آقا بذار یک ماه خانومت از در میای از تو آشپزخونه بهت بگه سلام بعد بشینه سر گوشیش ببعد فقط شام بداره و بره بخوابه بدون توجه کردن بهت چه حسی پیدا میکنی دو هفته بعد صدات در نمیاد خب من زنم گاهی دلم میخاد این به زبون بگی به روم بیاری که آره واقعا دوسم داریی به زبون بیاری که آره دوست دارم و به خاطر تویه که دارم زحمت میکشم نه بشه روتین زندگی هر دو طرف میگم نه فقط مرد