2777
2789

سلام استارتر ببخشید تو یکی از تاپیکاا گفته بودین که پسرتون غدد لنفاویش ورم کرده الان پسرم‌هم اینطوری شده چکار کنم خیلی درد داره امپرازول دکتر داد گف نصفشو بخوره ولی کپسول هست چطور میشه‌نصفش کنم

سلام استارتر ببخشید تو یکی از تاپیکاا گفته بودین که پسرتون غدد لنفاویش ورم کرده الان پسرم‌هم اینطوری ...

خواهش میکنم عزیزمپسر من به دلیل سرما خوردگی اینجور شده بود

خب کپسول رو از هم باز کن و نصف موادش رو دور بریز ا نگه دار برای بعد 

از دارو خانه هم بپرسی می تونند کمکت کنند

لطفا برای حاجتم دعا کن و یک صلوات مهمانم.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهش میکنم عزیزمپسر من به دلیل سرما خوردگی اینجور شده بود خب کپسول رو از هم باز کن و نصف موادش رو ...

ممنون عزیزم ولی مسرم‌بدون علایم سرماخوردگی اینطوری شد و تا الان هم خیلی دل درد داره با وجود اینکه دارو میخوره

خواهش میکنم عزیزمپسر من به دلیل سرما خوردگی اینجور شده بود خب کپسول رو از هم باز کن و نصف موادش رو ...

خواهش می کنم جواب این سوال منو هم بدین دل درد پسرتون چطور بود آخه پسرم از صبح تا شب شکمش و گرفته‌می گه درد دارم پس چرا قرص و دارو اثر نداره برام عجیبه

خواهش می کنم جواب این سوال منو هم بدین دل درد پسرتون چطور بود آخه پسرم از صبح تا شب شکمش و گرفته‌می ...

عزیزم پسر من به خاطر سرما خوردگی اینجور بود و یکی دو روزه خب دقیقه یادم نیست ولی از دل درد خیلی گریه میکرد

عزیزم پسر من به خاطر سرما خوردگی اینجور بود و یکی دو روزه خب دقیقه یادم نیست ولی از دل درد خیلی گریه ...

خدا حفظشون کنه من پسرم هم بهتر شده ولی نمیدونم به علت ویروسه یا سرما که اینطور شده

خدا حفظشون کنه من پسرم هم بهتر شده ولی نمیدونم به علت ویروسه یا سرما که اینطور شده

خدا رو شکر که بهتره نگران نباش دل درد توی بچه ها خیلی شایع هست