**پونه_** مدیر عضویت: 1391/02/04 تعداد پست: 3255 عنوان بچه ها ادامس چند بخشه | مشاهده متن کامل بحث + 12429 بازدید | 21 پست ماداریی که کلاس اولی دارید بگید لطفا برای حاجتم دعا کن و یک صلوات مهمانم..... 1402/08/23 | 16:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
skote عضویت: 1398/04/06 تعداد پست: 2602 سلام استارتر ببخشید تو یکی از تاپیکاا گفته بودین که پسرتون غدد لنفاویش ورم کرده الان پسرمهم اینطوری شده چکار کنم خیلی درد داره امپرازول دکتر داد گف نصفشو بخوره ولی کپسول هست چطور میشهنصفش کنم
**پونه_** مدیر استارتر عضویت: 1391/02/04 تعداد پست: 3255 سلام استارتر ببخشید تو یکی از تاپیکاا گفته بودین که پسرتون غدد لنفاویش ورم کرده الان پسرمهم اینطوری ... خواهش میکنم عزیزمپسر من به دلیل سرما خوردگی اینجور شده بودخب کپسول رو از هم باز کن و نصف موادش رو دور بریز ا نگه دار برای بعد از دارو خانه هم بپرسی می تونند کمکت کنند لطفا برای حاجتم دعا کن و یک صلوات مهمانم.....
skote عضویت: 1398/04/06 تعداد پست: 2602 خواهش میکنم عزیزمپسر من به دلیل سرما خوردگی اینجور شده بود خب کپسول رو از هم باز کن و نصف موادش رو ... ممنون عزیزم ولی مسرمبدون علایم سرماخوردگی اینطوری شد و تا الان هم خیلی دل درد داره با وجود اینکه دارو میخوره
skote عضویت: 1398/04/06 تعداد پست: 2602 خواهش میکنم عزیزمپسر من به دلیل سرما خوردگی اینجور شده بود خب کپسول رو از هم باز کن و نصف موادش رو ... خواهش می کنم جواب این سوال منو هم بدین دل درد پسرتون چطور بود آخه پسرم از صبح تا شب شکمش و گرفتهمی گه درد دارم پس چرا قرص و دارو اثر نداره برام عجیبه
**پونه_** مدیر استارتر عضویت: 1391/02/04 تعداد پست: 3255 خواهش می کنم جواب این سوال منو هم بدین دل درد پسرتون چطور بود آخه پسرم از صبح تا شب شکمش و گرفتهمی ... عزیزم پسر من به خاطر سرما خوردگی اینجور بود و یکی دو روزه خب دقیقه یادم نیست ولی از دل درد خیلی گریه میکرد لطفا برای حاجتم دعا کن و یک صلوات مهمانم.....
skote عضویت: 1398/04/06 تعداد پست: 2602 عزیزم پسر من به خاطر سرما خوردگی اینجور بود و یکی دو روزه خب دقیقه یادم نیست ولی از دل درد خیلی گریه ... خدا حفظشون کنه من پسرم هم بهتر شده ولی نمیدونم به علت ویروسه یا سرما که اینطور شده
**پونه_** مدیر استارتر عضویت: 1391/02/04 تعداد پست: 3255 خدا حفظشون کنه من پسرم هم بهتر شده ولی نمیدونم به علت ویروسه یا سرما که اینطور شده خدا رو شکر که بهتره نگران نباش دل درد توی بچه ها خیلی شایع هست لطفا برای حاجتم دعا کن و یک صلوات مهمانم.....