2777
2789

شاید بهترین توصیف در وصف مردان و زنان همون کتاب معروفه 

زنان ونوسی

مردان مریخی 

هر چند کتابش فقط برای شروع شناخت خوبه و بعدش باید بریم سراغ مطالب بهتر ...ولی خب نشون میده که دو دنیای متفاوتیم ...

باید سخت نگیریم و سواد رابطه را ببریم بالا .مثلا اون موضوعی که علم کامل در موردش دارید در زندگی زناشویی اگر پیش بیاد، فقط بر اساس علم شما پیش نمیره ...بر اساس درک متقابل و علم و  سازگاری و انعطاف هستش 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو

اولا وقتی خودتون انتخاب غلط دارین و همه معیارهاتون در انتخاب اشتباهه و همه چیز را گردن شانس و تقدیر و قسمت میندازی، پس خیلی توقع نداشته باش مرد خوب نصیبت بشه، 

دوم متاسفانه دخترا عاشق پسرای لاشی و زبون باز، هفت خط میشن که اینقدر تو فریب حرفه ای شدن که به راحتی گول میخورن، اون پسر خوب و مرد زندگی اهل مخ زدن و فریب نیست، محجوب و هدف داره، که متاسفانه کمتر تو دید دخترا هست، سرش به کارشه واهل دروغ ودغل و مخ زنی نیست

سوم سطح و لول شما هر چقدر پایین تر باشه، آدم بی ارزش تری نصیبت میشه، ارزشمند باش، خودت را بالا ببر، اونوقت آدم درست سر راهت قرار میگیره، 

🙏

با اون مرد خوب زیر یه سقف نرفتی تو مشکلات نبودی باهاش نبودی ببینی چطوره

اینم حرفی،ب هر حال تا زیر سقف نری نمیفهمی،قبل ازدواج شوهرم یه مرد روشن فکر بود😆

این جانِ اولی نبود که کندم🖤

اولا وقتی خودتون انتخاب غلط دارین و همه معیارهاتون در انتخاب اشتباهه و همه چیز را گردن شانس و تقدیر ...

دیگه انتخاب اشتباه راانجام دادیم رفته متاسفانه. حالابایدچه کرد؟ طلاق به نظرتون درسته؟ 

خیلی بیشترشون لاشین و زبون باز

اونا فقط نقطه ضعفای مارو بلدن.احمق خودمونیم که فکر میکنیم یکی پیدا شده مارو بلده.با محبت خر میشیم.خوده من خر شدم زنش شدم😄گوه خوردم اقا

این جانِ اولی نبود که کندم🖤