2777
2789

میخام درست کنم بفروشم میخام ببینم کیلویی چند هست تقریبا

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش🍀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یستگی داره کدوم شهر باشی..شهر ما مغازه میفروشه ۳۰ تومن

خدا را قسم میدم به آبروی زینب مشکلم را حل کنه تا با دخترم به خوشبختی برسیم ..لطفا واسه حفظ آبروم و سلامتی دخترم دعا کنید محتاج دعام ..خدایا خودت هم قاضی هم شاهدم باش ..تو که از همه چی خبر داری .نزار با تهمت هاش دل من و دخترم خون بشه.به حضرت رقیه قسمت میدم کمکمون کن..
یستگی داره کدوم شهر باشی..شهر ما مغازه میفروشه ۳۰ تومن

مخلوط میخام درست کنم با سرکه خونگی

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش🍀

مشهد۳۰تا۳۵هست

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺

از قیمتش نمیدونم ولی موفق باشی عزیز دلم خیلی خوبه که یه خانم دستش تو جیب خودش باشه حالا با هر کاری بخاد شروع کنه 

چه نوع ترشی هایی میخای درست کنی عزیزم

امضامو دلی مینویسم من توی ۱۴ سالگی صاحب یه دختر شدم خودم خیلی سختی کشیدم توی زندگیم از خدا فقط فقط خوشبختی دخترمو میخام🙏این بچه توی شهری که من دور از خانوادم بودم هم پدرم بود هم مادرم با هم بزرگ شدیم یه جاهایی عقل و شعور این بچه خیلی بیشتر از باباش بود😒انشالله که همه ی دخترا عاقبت بخیر بشن
مخلوط میخام درست کنم با سرکه خونگی

اینم مخلوطه.اکثرا شرکتی هستن ..انشالله کارت بگیره سود کنی  موفق باشی  

خدا را قسم میدم به آبروی زینب مشکلم را حل کنه تا با دخترم به خوشبختی برسیم ..لطفا واسه حفظ آبروم و سلامتی دخترم دعا کنید محتاج دعام ..خدایا خودت هم قاضی هم شاهدم باش ..تو که از همه چی خبر داری .نزار با تهمت هاش دل من و دخترم خون بشه.به حضرت رقیه قسمت میدم کمکمون کن..
از قیمتش نمیدونم ولی موفق باشی عزیز دلم خیلی خوبه که یه خانم دستش تو جیب خودش باشه حالا با هر کاری ب ...

مرسی عزیزم بایت انرژی مثبتت😍😍😍

ترشی مخلوط لیته و شوری 

فعلا همینا تا ببینم مشتری هست یانه

ب کی میخای بفروشی 

فعلا میخام کم درست کنم خاهرمو مامانم و چندتا آشنا گفتن ما میخایم...

من هرساله درست میکنم براشون ولی بدون دست مزد ولی امسال تصمیم گرفتم پولی انجام بدم و ازش درامد داشته باشم

اینم مخلوطه.اکثرا شرکتی هستن ..انشالله کارت بگیره سود کنی  موفق باشی  

مرسی گلم 😍😍😍