2777
2789
عنوان

کیت تخمک‌گذاری

83 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها من چند تا سوال داشتم راجب کیت تخمک‌گذاری کسی اطلاعاتی داره

من برای اولین باره دارم استفاده میکنم

از روز دهم شروع کردم

الان بعد سه بار دوتا خط میبینم

اما خط دوم یکم زیر اون چسبی هسته که اون پایین زده

دیدم قبل استفاده اون خط قرمز نبود 

ایا این درسته یا نه باید نزدیک خط اول باشه

خداوندا تو بهترین هستی و بهترین ها را برایمان بخواه💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثل بی بی چک دو خط نزدیک هم هستن با یکم فاصله

اگر دو خط شد تخمک گذاریه اقدام کن تا یه هفته هی

حتی هاله ام انداخت اقدام کن

یه صلوات مهمونم‌کن، نی نی رو توی بغلم بگیرم سالم لطفا🥰 دختری که چشمش به آسمونه و منتظر که دامنش سبز بشه...لطفا برام دعا کن به آرزوم برسم و خدا حسرت به دلم‌ نزاره 💖 من معجزه خدا رو دیدم😍برای نی نی توی دلم لطفا دعا کن سالم بغلش بگیرم 😍الهی هرچی میخوای خدا به دل مهربون و زبون دعاگوت ببخشه🙏نی نی قشنگم به دنیا اومد و هزاران غنچه شادی در قلب من جوونه زد😍انشالله قسمت هرکسی چشم انتظاره، بگو آمین😇

مثل بی بی چک دو خط نزدیک هم هستن با یکم فاصله اگر دو خط شد تخمک گذاریه اقدام کن تا یه هفته هی حتی ...

ممنون از راهنماییتون

بازم کیت استفاده کنم امشب یا دیگه نیاز نیست

ممنون از راهنماییتون بازم کیت استفاده کنم امشب یا دیگه نیاز نیست

اگر دوخط افتاده و مطمعنی اره دیگه تا یه هفته همش اقدام کن میتونی تا ده یازده روز

چون مفیده

یه صلوات مهمونم‌کن، نی نی رو توی بغلم بگیرم سالم لطفا🥰 دختری که چشمش به آسمونه و منتظر که دامنش سبز بشه...لطفا برام دعا کن به آرزوم برسم و خدا حسرت به دلم‌ نزاره 💖 من معجزه خدا رو دیدم😍برای نی نی توی دلم لطفا دعا کن سالم بغلش بگیرم 😍الهی هرچی میخوای خدا به دل مهربون و زبون دعاگوت ببخشه🙏نی نی قشنگم به دنیا اومد و هزاران غنچه شادی در قلب من جوونه زد😍انشالله قسمت هرکسی چشم انتظاره، بگو آمین😇

اگر دوخط افتاده و مطمعنی اره دیگه تا یه هفته همش اقدام کن میتونی تا ده یازده روز چون مفیده

ایشالله که نتیجه بده 🥺

ایشالله که نتیجه بده 🥺

انشالله استرس نداشته باش

ازش لذت ببر

مشکلی نباشه بعدی بی بی میزنی انشالله مثبته

انشالله استرس نداشته باش ازش لذت ببر مشکلی نباشه بعدی بی بی میزنی انشالله مثبته

میدونی خیلی وقته  در حال اقدامم ولی نتیجه نداشت گفتم این ماه از کیت استفاده کنم ببینم شاید نتیجه بده

میدونی خیلی وقته  در حال اقدامم ولی نتیجه نداشت گفتم این ماه از کیت استفاده کنم ببینم شاید نتیج ...

کیت خیلی خوبه

بعضیا تخمک گذاریشون عقب جلو میشه 

اگر خیلی وقته اقدامی نشده یه دکترم میرفتی ضرر نداره که

شاید تقویتی تخمک بده و بارورتر بشن

این ماه بی استرس اقدام کن انشالله مثبتی

خودتو شوهرتم گرمی بخورید تا میتونید

کیت خیلی خوبه بعضیا تخمک گذاریشون عقب جلو میشه  اگر خیلی وقته اقدامی نشده یه دکترم میرفتی ضرر ...

گفتم این ماه اینجوری برم جلو ببینم چی میشه بعد برم اگه نشد 

فدات بشم ممنون از راهنماییتون