2777
2789

پنجشنبه هفته بعد مهمونی از سربازی برگشتن پسر همکار همسرمه ولی من چون هم خونه دارم و هم صورتم پر از التهاب و جوشه میترسم برم همسرمو مسخره کنن دیگه داره گریم میگیره😢

مامان بزرگم میگفت:ننه کدوم شبی و                                        دیدی که صبح نداشته باشه؟                                                بد ترین شبا هم صبح میشن صبر کن🌬        

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو ارایشگاه یه میکاپ ساده و شیک کن مخفی میشه همش

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران

من فقط روزی اعتماد به نفسم خ بالاعه که اونروز جوشی نداشته باشم

خدایا خودت میدونی که من همیشه به مادرم احترام گذاشتم تاجایی که تونستم هواشو داشتم بیشتر از همه غمشو خوردم اما اون جای مهربونی از دهنش سم مار بیرون میریزه . حتی داداشمو که این همه مادرمون حقیر میکنه رو بیشتر از من دوسش داره . اینا حرفای یه بچه نوجوان نیست . حرفای یه زن ۳۰ ساله ست که خودش بچه داره. خدایا خودت کاری کن سر مادرم به سنگ بخوره. دیکه از تحمل این همه سردی خسته شدم. راستی خداجون ممنون بابت همسر مهربونی که بهم دادی همسری که خودش یه تنه جای همه مادر پدر خواهر برادر رو برام پر میکنه. خدایا پسرم و شوهرم رو در پناه خودت نگهشون دار . آمین❤️

اگه واقعامعذب میشی نرو ولی اگه واجبه بری برویه ارایشگاه خوب صورتت رو دریت میکنند

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

چیشده صورت عزیز؟  با کرم بپوشون

کرم پودر کاور کننده خوب سراغ دارین؟

مامان بزرگم میگفت:ننه کدوم شبی و                                        دیدی که صبح نداشته باشه؟                                                بد ترین شبا هم صبح میشن صبر کن🌬        

دوستان کرم پودر با کاور بالا سراغ دارین؟

اژ قبل باید بع فکرش بودی نه الان

سعی با کرم پودر کاور کنی

تا یه هفتع غذا های چرب دار و خوراکی های شیزین و لبنیات نخور تا صورتت تحریک نشه

ولی حتما به فکر درمانش باش بزو آزمایش بده بروو دکترر

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم

اگر پولش برات مهم نیس ی کرم نارس یا استی لادر بگیر بزن خوب میپوشونه البته اگر استفاده نمیکنی ازش پولش زیاده برو ی آرایشگاه بگو پوستتو کاور کنه بقیه ارایشتو خودت بکن غلیظ نشه بعدم ی روتین پوستی انجام بده واسه بعدها