2777
2789
عنوان

توروخدا بیاید میخام جدا بشم

374 بازدید | 28 پست

سلام دخترا من شوهرم اصلا زندگی براش مهم نیست پول جم می‌کنه همش به خودش خرج می‌کنه مادرشم گفت جدا شید باباشم میگه از خونم برید بیرون یا طلاق شوهرم میگه دوست دارم داره کارای ویزا انجام میده بره خارج بنظرتون مهریم بزارم اجرا شوهرم ممنوع خرج بشه ولی پول نگیرم چیکار کنم میخام فقط بترسونم شوهرم خونه جدا بگیره خونوادشم آدم بشن چون همش عذاب میدن منو فکنم شوهرم دوسم ندارع منو همینجوری خوبه باعام که کارتها ج درست کنه بره اونور معریمم نده چون خونوادش از من منتفرن شوعرمم باعاشون در ارتباطه من الان مهریم نمیخام بگیرم فقط میخام ممنوع خرج کنم اونو خونوادشم زر نزن چیکار کنم باید د

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مهریه اجرا گذاشتن باعث ممنوع الخروج شدن دائمی نمیشه . میره مهریه رو تقسیط میکنه و خروجش مجاز میشه . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

تنهایی میخوادبره خارج؟

ن میگه تورو هم میبرم ولی میدونم اگ منم ببره اونجا وام می‌کنه میشناسمش چون چندفه گفته برو از خونم بیرون تا اسم مهریه آوردم ساکت شده الآنم ساکنه چون مهریم زیاده 

راستی واسه چی میخواد بره خارج ؟ شمارو نمیبره؟

می‌ره اونجا زندگی کنه شوهرم خوانندس می‌ره اجرا زنده کافه اینا دوستش گفته بری اونور عزتت میگیرن اینجا خر حمالیه گفت میرم اونور خونوادشم آدمای بدین تا پیکای گزاشتم بخونی میفهمی

عزیزم شوهرت داره کاراشو میکنه در بره ولی از اینور شما مهریه بزاری اجرا هم تا اخرش میره وطلاقت میده د ...

الان چیکار کنم فقط میخام ممنوع خروج بشه و بترسه خونه جددا بگیره ب خونوادشم بگه برید بی احترامی کردین ب خونواده زنم مامانم اومدم خونم مادر پدرشم گفتن برید از خونه بیرون مادرم تو شهر غریب آواره کرد بترسن برن معزرت خواهی کنن از خونوادم مادرم خواهرم اومدم خونم بیرونشوندکردن فکن اشکم در اومد تاپیک گزشته بخونی میفهمی

مهریه اجرا گذاشتن باعث ممنوع الخروج شدن دائمی نمیشه . میره مهریه رو تقسیط میکنه و خروجش مجاز میشه .& ...

چیکار کنم من نمیخام پول بگیرم ازش فقط میخام بترسونمشون دهنشون ببندن بی احترامی کرده خونوادش ب خونوادم