2777
2789
عنوان

اومده ب من میگه مسواکم نمیزنیا

623 بازدید | 22 پست

بچها من امروز قهوه خوردم بعد دندونم یکم زرد شده بود

قبلا ارتودنسی کردم هر روز مسواک میزنم دوبار جوری ک‌ مینا دندونم رفته 

بعد خیلی از این حرف صاحبکارم ناراحت شدم خانم هست 

گاهی تخریبم می‌کنه مجبورم ب اینکار نیاز دارم ولی حالا نظر شما چیه بمونم بسازم

بنظرتون منظوری داره اینجور میگه یا از خوبی گفته من الان دندونام سفیده والا ولی ایجور گفت مسواکم نمیزنیا ناراحت شدم

جوابشو بده یاکلامحل نده

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضیا دندون کثیف میبینن حالشون بهم میخوره، شاید توام اون لحظه دندونت قهوه یی شده بوده، سخت نگیر به نظرم اگه تو محل کارت جایی هست که بتونی مسواک بزنی خوب میشه، زیاد سخت نگیر از حرفش

دوستم خیلی زیباست.  زن داداشش همش عیب میذاره بهش میدونی چرا چون همه میگن دختره خوشکل تر از زن برادرشه 

اونم حسادت میکنه و اعتماد بنفس اینو میگیره و تخریبش میکنه 

احتمالا تو زیبایی این برداشت و نظر منه

باید همین حرفها رو به خودش میگفتین . افراد وقتی از یه مسئله که آگاه نیستن  آگاه شدن جهت گیریشون هم عوض میشه 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

بگو سرشو میخوری ؟ گفت چی بگو کیک رو میگم 

هر وقت که دندونت سفید بود قشنگ جلوش لبخند بزن ببینه دندونات سفیده

/اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکهبه سادگی دارم تورو نادیده میگیرم😊👌/باب اسفنجی: میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه....پاتریک: دیگه ساده نباش؛راه راه باش🙂✌/ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل...»زندگی یعنی همین🤗🤍/هیچ چیز تو دنیا نمیتونه ذات آدمارو تغییر بده همونطور که هرچقدر به سیر سس بزنی بازم مزه سیر میده😏🤙/بخندو شاد باش، شایسته‌ی ماه نیست که غمگین باشه🥰♥️ #خوبیا_برمیگرده🤍😉