2777
2789
عنوان

همه خانوادم

345 بازدید | 31 پست

میگن برو معلم شو آیندت تضمین میشه

ولی من علاقه ندارم 

زور نمیکنن میگن هرچی دوس داری برو ولی میگن معلمی بهترینه بقیه رشته ها بازار کار نداره منم به مشاوره و روان علاقه دارم ولی میگن معلمی از همه بهتره فقط اینو میگن ولی من خوشم نمیاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب تربیت معلم رشته مشاوره برو 

من خودم تربیت معلم رشته ام مشاوره هست

آبجی قشنگم رها جونم ( @دختر_وفادار) عااااااشقتم خوشحالم که خدا تو رو بهم داد.💜😘❤️                     یه دونه ای برام عشق....😎

من از کارمندی و معلمی فراری بودم و تو نوجوونی واسم شغل مسخره ای بود که تو یه قالب قرار میگیری و به چندرغاز رضایت میدی و همیشه دوس داشتم واسه خودم کار کنم و مستقل باشم ولی الان اصلا از خودم راضی نیستم و حس میکنم همون معلمی و کارمندی به نفعم بوده

من بعنوان معلم میگم واقعا معلمی عشق و علاقه میخواد نه تنها معلمی تو فرض کن 8ساعت خوابی 8 ساعت سرکاری باید از مارت لذت ببری و دوستش داشته باشی که 8 ساعت بعدی بتونی به اطرافیانت انرژی بدی عشق بدی

اگه زور باشه اجبار باشه سخت باشه رو اخلاقت.  زندگیت و....  تاثیر میذاره

من از کارمندی و معلمی فراری بودم و تو نوجوونی واسم شغل مسخره ای بود که تو یه قالب قرار میگیری و به چ ...

وای دقیقا منم همینطوری فک میکنم اون چیزی ک دوس دارم کار کنم 

منم دوستم عاشق روانشناسی بود معلمی قبول شد الان ارشد روانشناسی کودکانو گرفته برای خودش دفتر زده کلاس های روانشناسی مخصوص کودکان میزاره مشاوره تربیت فرزند میده، توی دانشگاه هم تدریس می‌کنه و معلم ابتدایی پایه اول هم هست و همه ی اینارو از طریق معلمی به دست آورد چون هم علاقه داشت هم پشتوانه مالی تونست به اینجا برسه