2777
2789
عنوان

آموزش آنلاین انگلیسی

67 بازدید | 8 پست

سلام دوستان من داخل اپلیکیشن ایتا کلاس آنلاین زبان انگلیسی دارم.کتاب تاپ ناچ  رو تدریس میکنم.از مقدماتی تا پیشرفته.طول دوره مقدماتی شش ترم هست،هرترم هم یک ماه هست که ۱۳جلسه هست.به شکل سه روز درهفته افلاین به شکل پادکست ویدیویی ودوجلسه انلاین جهت رفع اشکال هزینه دوره هم ماهی ۱۰۰هزارتومن هست.جلسه اول اول به عنوان نمونه رایگان دراختیارتون میزارم.اگر کسی دوست داشت شرکت کنه به این آیدی پیام بده 👇👇

@gollestanmarketadmin

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون من تبلیغ کردم لغوم کردن گفتن هرکی ام تبلیغ کرد لغو میشه مگه کاربری شماست ناراحت میشی؟؟

عقده هاتو اینجا خالی نکن

عقده ای بودنت ناراحتم کرد

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
عقده هاتو اینجا خالی نکن عقده ای بودنت ناراحتم کرد

والا چیز بدی هم تبلیغ نکردم من شاگرد دارم خودم گفتم شاید کسی شرایط کلاس رفتن نداره اینجا بیام بگم کسی دوست داشت بیاد

به شما مربوط نمیشه الان برای خودتم تگ میکنم تا توکاری که بهت مربوط نیست دخالت نکنی @نی_نی_یار_پن ...

عزیزم یه دوسه بار دیگه هم تگ کن شاید حواسشون نباشه یه وقت من و یادشون بره کاربریم رو تعلیق کنند