2777
2789

۲۵ سالمه نه شغلی دارم نه هیچی قیافه اندامم همه میگن خوبه ینی زشت نیستم که بگید شاید بخاطر اونه ولی هیشکی از من خوشش نمیاد

طرف بامن حرف ۴ ماه حرف زده دیشب میگه رفته خاستگاری کسی اخه بخدا من خیلی دختر پاکی ام ظاهرمم خوبه نمیدونم چراا 

نمیگم باید حتما میومد خاستگاری من ولی میگم خب چرا من نه از من خوشش نیومد برا ازدواج مثلا فقط این پسره رو نمیگمااا کلا هیشکی انگار خوشش نمیاد ازم اخلاقمم بد نیس بخدا همه میگن دماغم خوبه ولی اعتماد به نفسمو که از دست دادم میخام برم مشاوره بشم با اینکه خودمم میدونم خودمه میخام الکی صورتمو دستکاری کنم خستم 💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظرم هرچه قدر سنگین و دست نیافتی تر باشی بیشتر جذبت میشن اعتماد به نفستو ببر بالا و با هرکسی وارد ...

بخاطر همین سنگینی خیلیا رفتن متاسفانه مثلا همون دفه اول انتظار خیلی چیزا داشتن چون گفتم زوده رفتن 

دیگه جدیدا حتی دعام نمیکنم چون خیلی وقته دعام تاثیر نداره 

پسره یکی اومده بم میگه ازدواج کردی میگم نه حتی اونم تعجب میکنه گف تو حیفی چرا اخه بخدا حس میکنم بختم بسته شده اصا همین پسره که باش حرف میزدم میگف خیلی خوشم میاد ازت فلان اخرش رف خاستگاری دوست مامانش اونی که مامانش انتخاب کرد 😑