2777
2789
عنوان

چنتا سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 36 پست
بی تفاوت شدی گلم دلیل بر قوی شدنت نیست.فرق درونگرایی با افسردگی هم بهت بگم اینکه فرد درونگرا حالش با ...

ولی تو تنهاییام قبلا حالم باخودم خوب بود 

الان اصلا 

شما درست میگید 

دلم میخواد بمیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من حتی ارایشگاهم برای اصلاح صورت نمیرم 

متم نرفتم اصلا از این ب بعد میخام برم.. چرا اینحور با خودت میکنی اخه دختر.. بخدا صدسالم نری شوهرت عین خیالش نیست  ب خودت برس.. گاهی برای خودت لباس بخر حتی ی جفت جوراب.. من شوهرم اصلا نمیگه برو ارایشگاه.. ولی من برای دل خودم میخام 

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

به آینده امید داری یا پوچ و بی معناست؟

بیشتر برای آینده پسرم فکر میکنم و ناراحتم 

احساس میکنم اگه ی روزی پیش یک روانشناس برم اینقدر گریه میکنم اینقدر گریه میکنم ک طرف منو پرت کنه بیرون 

ولی تو تنهاییام قبلا حالم باخودم خوب بود  الان اصلا  شما درست میگید  دلم میخواد بم ...

آره اون زمان که حالت با تنهاییت خوب بود از درونگرایی بوده و مشکلی نداشته اما الان حتما باید فکر درمان باشین فرزند هم دارین؟

🌺روانشناس هستم🌺کمک خواستی پیام بده این آیدی ایتام zohre_sh_20@  اینم آیدی تلگرامم zsh9999@
بیشتر برای آینده پسرم فکر میکنم و ناراحتم  احساس میکنم اگه ی روزی پیش یک روانشناس برم اینقد ...

نه عزیز دلم مراجع پیش ما حق داره گریه کنه،غر بزنه،حرف بزنه و آزاده و ما بی قضاوت شنونده حرفهاش هستیم و میفهمیم چقدر از درون غم داره.

🌺روانشناس هستم🌺کمک خواستی پیام بده این آیدی ایتام zohre_sh_20@  اینم آیدی تلگرامم zsh9999@
به آینده امید داری یا پوچ و بی معناست؟

امید ب خوب شدن پسرم دارم 

بیشتر ترس از آینده دارم و همیشه نگران آینده بچهای آیندمم 

ک سرنوشتشون مثل این یکی پسرم نشه خدایی نکرده

امید ب خوب شدن پسرم دارم  بیشتر ترس از آینده دارم و همیشه نگران آینده بچهای آیندمم  ک ...

شرایطتت سخته و تحت فشاری حقم داری بهم درخواست دوستی بده شمارمو میدم 

خوابم نامنظم ترین حالت ممکن  ی بار  توی کل شبانه روز دوساعت میخوابم  ی بار تو ...

بخاطر پسرتون شرایط خواب ندارین یا کلا خوابتون بهم ریخته؟

متم نرفتم اصلا از این ب بعد میخام برم.. چرا اینحور با خودت میکنی اخه دختر.. بخدا صدسالم نری شوهرت عی ...

خیلی کار خوبی میکنی 

منم باید تغییر کنم 

باید حتما اول برم پیش روانشناس