2777
2789
عنوان

چنتا سوال دارم

240 بازدید | 36 پست

خانوما چنتا سوال دارم ازتون ،لطفا خواهرانه جواب بدید 

مرسی🌹

اول اینکه یکم از زندگیم میگم 

لطفا نگید افسرده ای یا چی !

من فقط خیلی درونگرام

۲۳سالمه همسرمم ۲۹

ی پسر دوساله دارم

(متاسفانه مریض احواله)

از وقتی یادم میاد همیشه تو خونه بودم 

چ دوران مجردی ، چ عقد ، چ خونداری 

چ بچه داری و.... و... 

زیاد بیرونی نیستم 

مشکلم چند ماهه شروع شده 

از زندگی سیرم 

حوصله هیچکس رو ندارم

روزامو میخوابم شبا بیدارم 

احساس سنگینی معده و نفس سنگینی دارم 

حتی حرف زدنمم خیلی کم شده

بعضی روزا خوشحالم بعضی روزا عصبی 

رابطه ج ن سی اصلا دوس ندارم 

منی ک عاشق حمام رفتن بودم الان هفته ای یکبار میرم (حسش نیست)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز من روانشناسم و با وجودی که نمیخوای این حرفو بشنوی علائمت افسردگیه.فرق داره درونگرایی با افسردگی

واقعا؟؟!

الان چند وقته اینطوری شدم 

منی ک همسرم میگفت بالای چشمت ابرویه من گریم میگرفت 

الان جلوی همه بزنه تو گوشمم برام مهم نیس

منم همینم ولی یکم بهتر مثلا گاهی بازار میرم.. حمام زود ب زود میرم.. افسردگی دارماولی شما زیادتره.. چرا اصلا نمیری بیرون.. ی وقتایی برو پارک ی هوایی ب کله ات بخوره.. اینجوری داغون میشی خدای نکرده... من از روزیک ازدواج کردم نرفتم ارایشگاه ولی از ابن ب بعد حتی ساده ارایشگاه میرم.. باید ب خودت کمک کنی

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

واقعا؟؟! الان چند وقته اینطوری شدم  منی ک همسرم میگفت بالای چشمت ابرویه من گریم میگر ...

بی تفاوت شدی گلم دلیل بر قوی شدنت نیست.فرق درونگرایی با افسردگی هم بهت بگم اینکه فرد درونگرا حالش با خودش و تنهاییش خوبه اما افسرده حالش بده با خودش دقیقا همین مواردی که گفتی

🌺روانشناس هستم🌺کمک خواستی پیام بده این آیدی ایتام zohre_sh_20@  اینم آیدی تلگرامم zsh9999@
میشه کمکم کنید شما  من حتی نمیتونم پیش یک روانشناس برم

بله میتونم کمکت کنم عزیز اما با یک جلسه افسردگی درمان نمیشه حداقل ده جلسه لازمه

🌺روانشناس هستم🌺کمک خواستی پیام بده این آیدی ایتام zohre_sh_20@  اینم آیدی تلگرامم zsh9999@