2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طلاق میگیرم 

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫

بله درسته.  تنها دلیل ماندنم اینکه به علت مریضی تمکین نمی کنم.  😭😭

بچه داری؟ عزیزم چقد بده

کارما میگه: تو عاشقه کسی میشی ک دوستت نداره چون کسی ک عاشقت بودو دوست نداشتی..💔

شما قبل از اينكه اين ماجراها پيش بياد . يعني كتك خوردن و پيام ها و خيانت و ... خيلي عاشق همسرت بودي و بهش اطمينان داشتي ؟ چون عشق و عاشقي و اعتماد به ديگران و ... يه حد مجاز داره . نبايد از اون حد مجاز پا رو فراتر بزاري . منظورم اين نيست كه بي محبت و بي اعتماد باشي . منظورم اينه كه در حد متعادل بايد عاشق باشي و به ديگران اعتماد كني . معمولا دليل خيانت همينه . عشق و اعتماد بيش از حد مجاز . 

بچه داری؟  شرایط طلاق داری؟  استقلال مالی داری؟  پشتوانه داری؟  اگر داری امو ...

بچه ندارم. 

پشتوانه مالی دارم. 

شرایط طلاق ندارم خیلی دوستش دارم و خانواده مخالف طلاق هستن. 

من تمکین نمی کنم خیلی وقته به نظرت مقصر من بودم؟؟ 

❤️❤️My Goal Is My Job❤️❤️
 چون انتظار ندارم فک کنم تپش قلب و لرزش شدید بگیرم و خیلی حالم خراب بشه . و خب با قلبی شکسته جد ...

من در حال لرز و دلهره و غم هستم. 

برم تراپی؟ 

محکم باشم آخه خیلی ضعیفم

❤️❤️My Goal Is My Job❤️❤️