2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

طلاق میگیرم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫

بله درسته.  تنها دلیل ماندنم اینکه به علت مریضی تمکین نمی کنم.  😭😭

بچه داری؟ عزیزم چقد بده

کارما میگه: تو عاشقه کسی میشی ک دوستت نداره چون کسی ک عاشقت بودو دوست نداشتی..💔

شما قبل از اينكه اين ماجراها پيش بياد . يعني كتك خوردن و پيام ها و خيانت و ... خيلي عاشق همسرت بودي و بهش اطمينان داشتي ؟ چون عشق و عاشقي و اعتماد به ديگران و ... يه حد مجاز داره . نبايد از اون حد مجاز پا رو فراتر بزاري . منظورم اين نيست كه بي محبت و بي اعتماد باشي . منظورم اينه كه در حد متعادل بايد عاشق باشي و به ديگران اعتماد كني . معمولا دليل خيانت همينه . عشق و اعتماد بيش از حد مجاز . 

بچه داری؟  شرایط طلاق داری؟  استقلال مالی داری؟  پشتوانه داری؟  اگر داری امو ...

بچه ندارم. 

پشتوانه مالی دارم. 

شرایط طلاق ندارم خیلی دوستش دارم و خانواده مخالف طلاق هستن. 

من تمکین نمی کنم خیلی وقته به نظرت مقصر من بودم؟؟ 

❤️❤️My Goal Is My Job❤️❤️
 چون انتظار ندارم فک کنم تپش قلب و لرزش شدید بگیرم و خیلی حالم خراب بشه . و خب با قلبی شکسته جد ...

من در حال لرز و دلهره و غم هستم. 

برم تراپی؟ 

محکم باشم آخه خیلی ضعیفم

❤️❤️My Goal Is My Job❤️❤️