بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩❤️💋👨🤰🥰😍👫
شما قبل از اينكه اين ماجراها پيش بياد . يعني كتك خوردن و پيام ها و خيانت و ... خيلي عاشق همسرت بودي و بهش اطمينان داشتي ؟ چون عشق و عاشقي و اعتماد به ديگران و ... يه حد مجاز داره . نبايد از اون حد مجاز پا رو فراتر بزاري . منظورم اين نيست كه بي محبت و بي اعتماد باشي . منظورم اينه كه در حد متعادل بايد عاشق باشي و به ديگران اعتماد كني . معمولا دليل خيانت همينه . عشق و اعتماد بيش از حد مجاز .