2777
2789
عنوان

میخام نماز شب بخونم اسمتو بگو

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 57 پست
باشه عزیزم به روی چشمم

❤️مهربونمی

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باشه عزیزم بخدا اسمتو مینویسم اگه لایق باشم دعات میکنم 

اگه نشد اشکالی نداره عزیزم قربونت برم

بحق علی و اولاد علی هر چی از خدا میخوای بهت بده🌱🙏

یارب ، نظر تو برنگردد ...برگشتن روزگار سهل است...
اگه نشد اشکالی نداره عزیزم قربونت برم بحق علی و اولاد علی هر چی از خدا میخوای بهت بده🌱🙏

خدا خیلی بزرگه من روسیاه و از اون همه گناه برگردون که الان نماز شب بخونم شاید خدا توبه مو ببخشه 😭 ایشالا بحق امام زمان مشکلت حل بشه🤲

مهربونا برای حل شدن مشکل زندگیم یه صلوات مهمونم میکنی 😔همیشه جوری محکم و سالم زندگی کن که هیچوقت مجبور نشی برا حفظ چیزای خوب زندگیت التماس کنی..

لطفا برای سلامتی و خوشبختی و آرامش و شادی و پولدارشدن من و همسرم و مادرم و پدرم و برادرم خیلی خیلی دعا کن ممنون ❤️

لطفاً از چنلم توی تلگرام حمایت کنید و عضو شید 😍   آی دی : shab_8_tab

لطفا برای سلامتی و خوشبختی و آرامش و شادی و پولدارشدن من و همسرم و مادرم و پدرم و برادرم خیلی خیلی د ...

اسمتو بگو

مهربونا برای حل شدن مشکل زندگیم یه صلوات مهمونم میکنی 😔همیشه جوری محکم و سالم زندگی کن که هیچوقت مجبور نشی برا حفظ چیزای خوب زندگیت التماس کنی..

توروخدا واسه داداشم دعا کن میخواد با یکی ازدواج کنه ک ب صلاحش نیس خیلی خیلی با ما فرق داره 

واسه زیاد شدن رزق و روزی خودمم کن خدا خیرت بده الهی برات ۵ تا صلوات میفرستم فاطمه ام

ای کاش میشد خدا رو بغل کنم بگم مرسی مهربون❤️
توروخدا واسه داداشم دعا کن میخواد با یکی ازدواج کنه ک ب صلاحش نیس خیلی خیلی با ما فرق داره  وا ...

چشم عزیزم