2777
2789
عنوان

قلبم شکسته برای موهام..

235 بازدید | 35 پست

موهام خیلی بلنده نزدیک زانوهام..  من بخودم و موهام خیلی میرسم موهام همیشه برق میزنه چون موهام بلنده و پرپشت  همیشه بهش میرسم و خیلی لخته.. ولی الان فهمیدم شپش گرفتم از صبح تا حالا گریه میکنم .. نمیدونم چیکار کنم 

مامانم میگ میبرمت کراتین کنم شاید بره  

من خیلی رسیدگی میکنم نمیدونم چطور شد💔💔💔💔اولین باره میگیرم

میگذره(:
الهی عزیزم غصه نخور برو دکتر حتما خوب میشه. از وسایل دیگران استفاده نکن. تو مسافرت حتما تو کیسه خواب ...

🥺💜💜💜

بنظرتون ترسناک نیست خیلی میترسم ی چیزی حرکت میکنه

میگذره(:

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه چیزی نیس تمیز میشه دختر ببین اینجا از یکی شنیدم محلول کیمیا تعریفشو میکرد 

خودمم از اسپری و شامپو ضد شپش نلا خیلییییی راضیم در کنارشم همه چیمو جوشوندیم و شستیما قبلا ها عالی بود الان نمیدونم اثرش چجوریه 

من فوبیاشو گرفتم لعنتیو 

خستم از جماعت زنده کش مرده پرست🖤
🥺💜💜💜 بنظرتون ترسناک نیست خیلی میترسم ی چیزی حرکت میکنه

تو گوگل تحقیق کن که چه محصولاتی موهاتو نجات میده. خیلی زیاد تحقیق کن و خوب. شانه ضد شپش بگیر. الان نباید غصه بخوری. تو که همیشه رسیدگی میکردی الان باید چهار برابرش کنی. ولی اینم بگما میتونه به خاطر تلقین هم باشه. در هر صورت حتما یه دکتر خوب برو. متخصص پوست و مو

دختر من گرفته بود مردمو و زنده شدم اما اگه همت کنی سر یک هفته تمام میشه

امشالله فردا صبح زود پا میشم سرکه میزارم شامپو شپش هم میخرم  

امروز انقدر شونه کردم  ولی ترسیدم نگاش کنم مامانم در میورد 

ممنون از دلداریت عزیزم 

میگذره(:
منم الان میترسم،بنظر شما چرا اینقدر زیاد شده؟

چند ساله زیاد شده ،من وقتی مدرسه میرفتم گرفتم 

پسرمم پارسال از مهد گرفت 

الان برسو وسیله هامو به هیشکی نمیدم استفاده کنه خونه کسی برم دراز بکشم و سرمو رو بالشی چیزی بزارم حتماااا با شال 

مدام چک میکنم که نباشه 

موهامو دست آرایشگر نمیدم که ب امکان زیاد تو وسیله هاش هست اگر ضدعفونی نکنه 

حتی هد و پیشبند برا اصلاح هم فقط برا خودمو استفاده میکنم

تو حموم انقدددددد میشورممممممم

خستم از جماعت زنده کش مرده پرست🖤
چند ساله زیاد شده ،من وقتی مدرسه میرفتم گرفتم  پسرمم پارسال از مهد گرفت  الان برسو وسیله ...

دختر خواهر من بچش نزدیک دوساله داره هروقت اون دیوونه رو میبینم از استرس دلم میخواد جیغ بزنم

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺