2777
2789
عنوان

خانوما دختر خانوما عمل بینی نکنید

2005 بازدید | 13 پست

به خدا اگه یکی به من گفته بود چقدر اذیت میشی چقدر دردسر داره هیچ وقت این کارو نمیکردم 

به خدا که اگه ایراد آنچنانی ندارید ظلم در حق خودتون نکنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان زیبایی شده معیار همه چی . طرف داره از گشنگی میمیره ولی واسه عمل دماغش صورتش پول کنار گذاشته .چراااااا تو این زمونه زیباییی ملاک شده هدف شده کسی که نمیگه فلانی اخلاقه خوبی داره زشت باشی کلات پسه معرکه است 

خوب میگن طول میکشه تا خودشو بگیره

بعد یکی دو هفته خودشو میگیره 

ولی یه عمل میکنی هزار تا مساله بعدشه 

وای ورم کردم آی جوش زدم کورتون بزن چسب بزن شست‌وشو بده تا مدتی تنگی نفس کنار اومدن با تغیر چهره و هزار مشکل دیگه

واقعا حرف حق هرجور هستین با قیافه خدادادی بسازید و ناشکری نکنید بهتر از قیافه ساختگی و مسخره دکترا ...

شما چقدر وقته عمل کردین ؟

گرفتگی بینی هم دارین ؟

من یه روز خوبم صد روز بد

من ۳ ماه عمل کردم نه گرفتگی ندارم اما تا دلت بخواد حال روحی و روانیم داغون

چرا؟

من با اینکه فرم بینیم خوب شده ولی دماغ قوز دار قبلیمو بیشتر دوس داشتم الآن قیافم مصنوعی شده ولی جلو هیچکس به روی خودم نمی یارم 

من اصلا فرم بینیمم خوب نشده قیافمم که مصنوعی یچیز افتضاحی

میدونم حق داری خیلی بهش توجه نکن سه ماه خیلی زوده برای قضاوت حداقل باید ۶ ماه صبر کنی تا نتیجه واقعیش معلوم بشه