2777
2789
عنوان

دوستم خیلی نچسبه

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 26 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونستی تلفنو جواب بدی بگی بعدا صحبت میکنیم...من دوستم که چه عرض کنم...غریبه رو هم اینجوری ایگنور ن ...

نصفه شب زنگ میزنه به ادم تو بودی عصابت خورد نمیشد؟فکن ساعت ۳ شب یکی بهت زنگ میزنه اونم ۲۰ بار هزار بارم بگی ادم نمیشه 

نصفه شب زنگ میزنه به ادم تو بودی عصابت خورد نمیشد؟فکن ساعت ۳ شب یکی بهت زنگ میزنه اونم ۲۰ بار هزار ب ...

ببین من بودم  بعد از اولین تماسش یه پیام میدادم که:
 سلام خوبی؟
 من از ساعت 10 شب دیگه میرم برای استراحت
این ساعتها نمیتونم صحبت کنم برای همین جواب ندادم
شبت بخیر

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
ببخشیدا به نظرم شما هم احمقی وقتی با شخصیتش حال نمیکنی مجبوری ادامه بدی؟ خودآزاری داری؟ 

ازش بدم نمیاد ازین که نصف شبم که شده بره دلیلای مزخرف بهم زنگ میزنه اونم ۲۰ بار من هیچی بهش نمیگم جلو روش و مهربونم زده تو صورتم چند روز پبش یه فش دادم هیچی نگفتم دلم شکست و هزار تا بدیای دیگه...توام بودی عصابت خورد میشد اره مجبورم نمیتونم قطع ارتباط کنم چون هروز میبینمش و ۶ ۷ ساعتی جلو چشمامه 

یکی بود دم به دقه زنگ میزد طولانی دوست داشت حرف بزنیم چنبار گفتم بچه کوچیکه نمیتونم حرف بزنم ول نمیک ...

همین دیگه خسته شدم فکن یکی ساعت ۳ شب میاد بهت زنگ میزنه هیچی بهش نمیگی مهربونی باهاش اونوقت یکی پامیشه میاد تو تاپیکت میگه تو بی لیاقتی

ببین من بودم  بعد از اولین تماسش یه پیام میدادم که:  سلام خوبی؟  من از ساعت 10 شب دیگ ...

اخه یبار نیست که هزار بار همینطوری که گفتی پیش بردم همش کارشو تکرار میکنه خستم کرده یهو دیدی ساعت ۲ ۳ شب زنگ زد باخودش نمیگه طرف خوابه یا بیدار 

اخه یبار نیست که هزار بار همینطوری که گفتی پیش بردم همش کارشو تکرار میکنه خستم کرده یهو دیدی ساعت ۲ ...

پس میتونی با همچین ادم بی ملاحضه ای کات کنی!

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
ناراحتی گ ورتو گم کن بیخود میکنی تو تاپیک من پلاسی 

گور خودتو گم کن نی نی سایت به ادم های پرو و سگ صفتی مثل تو اختیاج نداره احمق بیشعور بی خانواده خاک برسرت واقعا با تربیتت .

پلاسم مامانته و هفت جد ابادت 

گور خودتو گم کن نی نی سایت به ادم های پرو و سگ صفتی مثل تو اختیاج نداره احمق بیشعور بی خانواده خاک ب ...

اره والا من نبودم کی ننتو ساپورت میکرد؟!برو خوشحال باش تنها مشتری ننت منم قبلا یه محلرو ساپورت میکرد تو تاپیکای منم چیز نخورا افرین دختر خوب