بالاخره میچسبه یا نمیچسبه؟ همیشه همینطوره اونی که بهمون محبت میکنه و پیشمونه و همیشه هوامونو داره دلمونو میزنه و از اونی خوشمون میاد که ازمون فاصله میگیره.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یکی بود دم به دقه زنگ میزد طولانی دوست داشت حرف بزنیم چنبار گفتم بچه کوچیکه نمیتونم حرف بزنم ول نمیکرد اخه من با مادر خودمم این قدر حرف نمیزنم منم دیگه جواب تلفناش نمیدادم
نصفه شب زنگ میزنه به ادم تو بودی عصابت خورد نمیشد؟فکن ساعت ۳ شب یکی بهت زنگ میزنه اونم ۲۰ بار هزار ب ...
ببین من بودم بعد از اولین تماسش یه پیام میدادم که: سلام خوبی؟ من از ساعت 10 شب دیگه میرم برای استراحت این ساعتها نمیتونم صحبت کنم برای همین جواب ندادم شبت بخیر
زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟ دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
ببخشیدا به نظرم شما هم احمقی وقتی با شخصیتش حال نمیکنی مجبوری ادامه بدی؟ خودآزاری داری؟
ازش بدم نمیاد ازین که نصف شبم که شده بره دلیلای مزخرف بهم زنگ میزنه اونم ۲۰ بار من هیچی بهش نمیگم جلو روش و مهربونم زده تو صورتم چند روز پبش یه فش دادم هیچی نگفتم دلم شکست و هزار تا بدیای دیگه...توام بودی عصابت خورد میشد اره مجبورم نمیتونم قطع ارتباط کنم چون هروز میبینمش و ۶ ۷ ساعتی جلو چشمامه