2777
2789
عنوان

دوستم خیلی نچسبه

375 بازدید | 26 پست

خیلی به ادم میچسبه و وابسته میشه خوشم نمیاد ازین جور ادما که نچسبن همش دلش میخواد چت کنه باهام و زنگ بزنه و باهام بره بیرون میبینه جواب نمیدم ۲۰۰ بار زنگ میزنه خب احمق میبینی جواب نمیدم گورتو گم کن دیگه خسته شدم ازین شخصیت مزخرفش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میدونم چی میگی برامنم هست یکی اینجوری 

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️

روی هر رابطه ای اسم دوستی نباید گذاشت شما صرفا دو تا آشنا هستید نه دوست

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

میتونستی تلفنو جواب بدی بگی بعدا صحبت میکنیم...من دوستم که چه عرض کنم...غریبه رو هم اینجوری ایگنور نمیکنم!

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
حیف اون که یکی مثل تو دوست شده اینقدر بی تربیت و بی ادب و بی کلاس 

بروبابا به تو رفتم وقتی جای من نیستی حرف نزن من حوصله مسخره بازیا و سکوت کردنا درمقابل خیلی چیزای همچین ادمیو ندارم