2777
2789

سلام من ازاده ام حدوده دوسال بود که کاربر خاموش بودم از طریق یکی از دوستان با سایت اشنا شدم و حالا می خوام یه مسئله ای رو با شما خواهرای گلم درمیون بزارم. متوجه شدم که دیدگاه خوبی به کاربران تازه ندارید پس بگم که قصد سرکار گذاشتن و پربازدید شدن ندارم و همچنین قطره چکونی هم حرف نمی زنم.

من یه دختر مستقلم که در اوایل 28 سالگی هستم کارمند رسمی یه اورگان دولتی ام و کلا ادم یه گوشه بشین نیستم!! شیش ماه پیش بود که پسر عمه من اومد خواستگاری بنده. و چون ایشون درامد ثابت نداشتن من واقعا حتی بهش فکر هم نمی کردم. ولی خوب چون فامیل بود باید صبر می کردیم مراحلش تی بشه.

ایشون می گفت من مهریه بیشتر 3 تا سکه نمی زنم نباید بری سرکار نباید بدون اجازه من از خونه بیرون باید چادر بزنی و من چند ماه اول بچه می خوام. عمم هم پدرمو پر می کرد که اره بگو قبول کنه!! من به هر سختی که بود رد کردم(یه جنگه بزرگی افتاد تو فامیل) پدرم بجای اینکه طرف منو بگیره گفت بچه خواهرم بدبخت کردی الان همه فکر می کنن یه عیبی داره که زنش نشده! و گفتش که من دختر ترشیده نمی خوام خواستگار بدی حتما باید شوهرت بدم که انگ بهت نزنن و نگن عیب ایرادی داری:/

دوماه بعدش من یه خواستگار سنتی برام پیدا شد که از طرف دوستان مادرشون با خانواده ما اشنا شدن

این اقا وکیله. (ممنون می شم برام از شغلش بیشتر بگین چون من شنیدم خیلی با خانوما و.... در ارتباطن) وضعیت مالی خیلی خوبی نسبت به خانواده ما داره(پدرم پارسال ورشکست شد) و الان مطمئنم بابام تو دلش جشن گرفته که به به از دامادمون هم یه پولی بکنیم!

من کوچک ترین تمایلی به این اقا ندارم مخصوصا اینکه بشدت ادم خونسردیه و انگار که هیچی حس نمی کنه.

حالا تورو خدا یه کاری کنید یه راهنمایی کنید که من توی این دوره اشنایی من باید چه چیزهایی درمورد این اقا بیشتر بدونم؟

بخواییم به یه مسئله دیگه هم اشاره کنم اینه که عمه من پاشده رفته دفتر کار اون اقا کلی راجب من چرتو پرت  گفته اون اقا هم از اونجا بیرونش کرده ولی من خیلی خجالت کشیدم...

دارم دیوونه می شم من اصلا دلم نمی خواد ازدواج کنم.

هرکی بهم کمک کنه پیشنهادی بده که باید چیکار کنم ایا می تونم خانوادم رو دور بزنم و ازدواج نکنم اصلا؟

براش یه صلوات می فرستم خوشبخت بشه.

لطفا دوستانتون که می تونن کمک کنند رو تگ کنید

ب اون آقا بگو مشکلت رو و اینکه نمیخوای ازدواج کنی ، هرکسی اومد بهش بگو تا بیخیالت شن خانواده

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اینکه میگین اصلا نمیخوای ازدواج‌ کنی یکم درست نیست 

دلیل خاصی داری؟

شما بالاخره باید سروسامون بگیری و زندگی خودتو تشکیل بدی

درمورد این اقا حسسسسابی وقت بذار 

بگو‌به خانواده ت که زمان نیاز داری تا بشناسیش

اگر خانواده هاتون سخت گیری نمیکنن چند جلسه باهم برید بیایید 

عمه تم جدی نگیر

ب اون آقا بگو مشکلت رو و اینکه نمیخوای ازدواج کنی ، هرکسی اومد بهش بگو تا بیخیالت شن خانواده

بعد از اینکه عمم رفته دفترش اونجوری گفته اصلا روم نمی شه باهاش یه کلمه حرف بزنم ولی اوایل که صحبت می کردیم یه چیزایی می گفتم بهش اونم خودش انگار با اجبار خانوادشه

ببین عزیزم اول یه جلسه آشنایی بذار سعی کن از علایقت بگی از چیز هایی که بدت میاد بگی بذار اونم رفتاراش و بگه وقتی تموم شد بگو میخوام فکرام و بکنم اگه اخلاقش رفتارش ایرادی داشت به خانوادت بگو یااصلا توی قرار آشنایی به پسره بگو من واقعا نمیخوام ازدواج کنم شما مشکلی ندارین ولی من نمیخوام ازدواج کنم و خودم و درگیر زندگی کنم اگه وکیله و منطقیه مطمئنن قبول میکنه بعدشم با پدرت حرف بزن بگو من نمیخوام ازدواج کنم چه اجباریه من که خرج خودم و خودم درمیارم به نظرم خودت باید با وکیله صحبت کنی

یه دختر چشم درست مو فرفری میشه واسه قبول شدنم تو کنکور صلوات بفرستید؟ ❤️
بعد از اینکه عمم رفته دفترش اونجوری گفته اصلا روم نمی شه باهاش یه کلمه حرف بزنم ولی اوایل که صحبت می ...

خب بهتر اینجوری اون میگه دخترخانم نخواست توام بگو پسره نخواست، یجوری هماهنگ کنید بهم بخوره

عمتم فقط داره خودشو سبک میکنه ناراحت نباش

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

عزیزم اینکه میگین اصلا نمیخوای ازدواج‌ کنی یکم درست نیست  دلیل خاصی داری؟ شما بالاخره باید سر ...

من ترجیح می دم هنوز جوونی کنم با دوستام برم بیرون و.... البته این اقا هم خیلی ادم بسته و گیری نیست ولی الان خودم رو تو موقعیت پذیرش زندگی نمی بینم.

بله جلسات اشنایی میریم بیرون گفتن تا 4 ماه فعلا

عزیزم ما شرایط و اخلاقیات تو و اون آقارو نمیدونیم

اما اگر دفتر وکالت داره و محل کار ثابت و یه شغل ثابت و پردرآمد بنظرم خوبه عاقلانه راجع بهش فکر کنی

اول از همه تحقیق خیلی مهمه از اون آقا و خانوادش و روابط فامیلیشون بعد هم اگر اکی بود حتما مشاوره قبل ازدواج 

اونا با توجه به اخلاقیات و خلق و خوتون بهتر راهنمایی میکنن تا مایی که سر و ته یه چیزی گفتی 

بعدشم خانوادت برحسب شرایط خانوادگی تصمیم میگیرن. تو هول نکن و صبور باش و عاقلانه فکر کن تصمیم بگیر

ببین عزیزم اول یه جلسه آشنایی بذار سعی کن از علایقت بگی از چیز هایی که بدت میاد بگی بذار اونم رفتارا ...

چندین جلسه باهم رفتیم بیرون و مشکلی نبوده ولی این گندی که عمم زد دیگه اصلا روم نمی شه برم

واقعا وحشتناکه خدارو شکر من نوه اول بودم همه پسرعمه هام از خودم کوچیکترن😅 پسرخاله عشقه عشق

تازه پسر عمم فقط خودمم که از کثافت کاریاش خبر دارم ولی کاملا میفهمم که بهم حس داره 

این دنیا کلی بهم بدهکاره..💵🚙👗