2777
2789
عنوان

از وجهه خوب ازدواج بگین💑

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 56 پست
خدایاااا چقد قشنگ🥺اگه شوهرم اینجوری نباشه چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟😂😂😂😂

قشنگ ترش اینه که منو تو خیابون دیده عاشقم شده تعقیبم کرده تا جلو درمون بعد اومده خاستگاری

قبلش نه اون با کسی رابطه داشت نه من🥰

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕
اگر بد بود اکثریت ازدواج نمیکردن . انجام رابطه جنسی موجه و بی ترس و دغدغه اولین حسنش هست 

خب تو نی نی سایت که همه توصیه میکنن مجردا ازدواج نکنین😕

صددرصد همینه

همیشه سعی کنید خودتون باشید،و اگه اینی که الان هستید خودتونید سعی کنید خودتون نباشید!!🌚🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقد رویایی زندگیتونه

شوهرم‌مرد خیلی خوبیه مشکلمون و مشکل برادرشوهرام‌و جاریام خانواده افتضاحِ شوهرمه

پرتوقع،دخالتی،اهل تیکه و کنایه،دهن سرویس کن

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕
باردارم دیروز تب و لرز کرده بودم عق میزدم همش اومد خونه گفتم منو ببر حموم برد حموم موهامو شست لیف ...

خدایا یه مرد رومانتیک اینجوری لطفا😂

حتما خدا خیلی دوستت داشت که همچین همسری آورد تو زندگی

قدرشو بدون مامان کوچولو😉

همیشه سعی کنید خودتون باشید،و اگه اینی که الان هستید خودتونید سعی کنید خودتون نباشید!!🌚🌱

اگر توی سایت وجهه های بد زیاد میشنوی برای اینه که وجه های خوب عادیه و نمیان تعریف کنن . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

خیلی جاها همسرم حمایتم کرد  خیلی جاها باعث پیشرفتم شد رفیق خیلی خوبیه برام باعث شد هدفای بزر ...

چقد خوبه آدم اینارو میخونه

عشقتون ابدی🥺💕

چقد خوبه آدم اینارو میخونه عشقتون ابدی🥺💕

ان شالله قسمت خودت

فدای محبتت💖

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

خدایا یه مرد رومانتیک اینجوری لطفا😂 حتما خدا خیلی دوستت داشت که همچین همسری آورد تو زندگی قدرشو ب ...

بابتش خداروشکر میکنم

انشالله از این بهترش قسمتت بشه عزیزم😍😘

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

ببین مونده طرفت چطور باشه من و شوهرم عاشقانه ازدواج کردیم ولی خیلی زندگیمون بالا پایین داشت اما خب خداروشکر عشق علاقمون نذاشت کم بیاریم دعواهم میکنیم بعضی وقتا کلا نمیگم همیشه گل و بلبله ولی خب قشنگیایی خودشو داره 

ولی خب امروز یه دعوای بدی کردیم سر چیز بی مورد من داد بیداد کردم گفت متلک ننداز منم از لجم انداختم اونم پاشد از  خجالتم دراومد داد بیداد کرد و یدونه از سرم زد😭اونقدر گریه کردم بعد پشیمون شداومد کلی منت کشی کرد و گفت بخاطر اینکه دست روت بلند کردم جریمه ام یه نیم ست تا چندروزه میگیرم برات 🥹معلوم نیس با خودش چند چنده آقا 

چقد دیدگاهت زیباست^^ خدا زندگیتو از این شیرینتر و قشنگتر بکنه عزیزم🥺

مرسی از دعای زیبات مهربون انشالله خدا به لطف خودش ونگاه به دل مهربون و قشنگت یه جوون پاک ومرد وخوب سر راه زندگیت قراربده که جز خنده ابدی کنارش به هیچ چیز فکرنکنی ❤

خب تو نی نی سایت که همه توصیه میکنن مجردا ازدواج نکنین😕 صددرصد همینه

شاکیها میان نی نی سایت نه راضی ها . نی نی سایتی ها چند درصد اجتماع هستن ؟ 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

نه عزیزم دوست بودیم ۴ سال و خورده ای

میشه بپزسم چندسالکی ازدواج کردین با هم و اینکه رابطتون کات شدن داشت؟خانواده همسرتون هیچ مخالفتی نداشتن؟

هر عقیده ای قابل احترام نیست خیلی عقیده ها خیلی سرها را بر دار زده