2777
2789
عنوان

از وجهه خوب ازدواج بگین💑

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 56 پست

باردارم دیروز تب و لرز کرده بودم عق میزدم همش

اومد خونه گفتم منو ببر حموم

برد حموم موهامو شست لیف زد بعد خشکم کرد موهامو سشوار کشید و شونه کرد لباس تنم کرد منو خوابوند رو تخت خودش رفت حموم

بعد اومد شام داغ کرد خوردیم😍

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

خیلی جاها همسرم حمایتم کرد 

خیلی جاها باعث پیشرفتم شد

رفیق خیلی خوبیه برام

باعث شد هدفای بزرگی برای زندگیم بذارم

تفریحات دوتایی و مسافرتا

و.....

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که هر وقت وسط خیابون بند کفشم باز میشه همسرم‌ میبنده بیرون میری پارک میری رستوران  یکی هست ...

البته اگ باادم درست ازدواج کنی ایناروداری

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️
اگه خواستی ازدواج کنی سعی کن آدم درستیوانتخاب کنی وگرنه همش دردسرناراحتی دعواگریه قهررهمش ایناس

قبول دارم

شاید برای همین احتیاطه اس  که حتی تو رابطه هم نمیرم

همیشه سعی کنید خودتون باشید،و اگه اینی که الان هستید خودتونید سعی کنید خودتون نباشید!!🌚🌱
کسی که همیشه  باهاته  رفیقته  پشت و پناهته  همه کسته  تمام قلبته

البته اگه عاشقش باشی!

همیشه سعی کنید خودتون باشید،و اگه اینی که الان هستید خودتونید سعی کنید خودتون نباشید!!🌚🌱
🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔 گاهی کنترل دست خودته غذا گاهی هرچی دوست داری میخوری کارای خونتو هرو ...

اینا خیلی خوبه😂😂

مجردم  رفيقي ك ️هر درديت رو ميتوني بهش بگي ،هميشه همراه تو مشكلات و شادي

خدا یکیشو بیاره تو زندگیت:))

شوهر تنها کسی هست که بی منت و با عشق و علاقه همه کار برات میکنه و همه کار براش میکنی . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

من که هر وقت وسط خیابون بند کفشم باز میشه همسرم‌ میبنده بیرون میری پارک میری رستوران  یکی هست ...

خدایاااا چقد قشنگ🥺اگه شوهرم اینجوری نباشه چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟😂😂😂😂

چقد رویایی زندگیتونه

کاربری پنجم///ببخشید قلبم که به التماس هات برای رفع دلتنگی نمیتونم پاسخ بدم و مجبورم رهات کنم تا درد بکشی
خداروشکر روزای بدم  داشتم.... ولی دوسش دارم انتخابم عاقلانه بود

خدارو هزار مرتبه شکررر

این روزای تلخه که زندگیو قشنگ تر میکنه

ازدواج هیچ وجه بدی نداره خانوم گل فقط خیلی. خیلی خیلی بادقت انتخاب کن چقدر حمایتت میکنه چقدر مشوقته ...

چقد دیدگاهت زیباست^^

خدا زندگیتو از این شیرینتر و قشنگتر بکنه عزیزم🥺