2777
2789
عنوان

از وجهه خوب ازدواج بگین💑

460 بازدید | 55 پست

این همه از جنبه های منفی ازدواج میگین

بیاین از وجهه خوبش بگین برای ما مجردا🥲

یکم دیدگاهمونو مثبت کنیم🌚

همیشه سعی کنید خودتون باشید،و اگه اینی که الان هستید خودتونید سعی کنید خودتون نباشید!!🌚🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتن منم لایک کن 

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️

ظهری بغلش کرده بودم از پشت😝

هی عطر تنش رو بو میکردم😍

اونم میگفت قلقلکم میاد

منم اذیتش میکردم🤪🤪

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔

گاهی کنترل دست خودته

غذا گاهی هرچی دوست داری میخوری

کارای خونتو هروقت دلت بخاد انجام میدی🙁

کاربری پنجم///ببخشید قلبم که به التماس هات برای رفع دلتنگی نمیتونم پاسخ بدم و مجبورم رهات کنم تا درد بکشی

من که هر وقت وسط خیابون بند کفشم باز میشه همسرم‌ میبنده

بیرون میری پارک میری رستوران 

یکی هست برات خرید میکنه

محبت میکنه

بالاخره جنبه جنسی هم هست

پریودی برات خوراکی‌ میگیره

کارهای خونه رو میکنه

بچه میاری که انصافا خیلی شیرینه

شبا میخوابی بغلش میکنه پاتو میندازی روش و دستشو میزاره زیر سرت،راحت تر از این؟

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕
راضیی از ازدواجت؟

خداروشکر

روزای بدم  داشتم.... ولی دوسش دارم انتخابم عاقلانه بود

سلام بچه ها هر کسی امضامو میبینه میشه برای شفای بابای سرطانیم دعا کنه. روزگار سختی داریم😞

ازدواج هیچ وجه بدی نداره خانوم گل فقط خیلی. خیلی خیلی بادقت انتخاب کن چقدر حمایتت میکنه چقدر مشوقته چقدر وقتایی که حالت بده اون صدرصدشو و از خودگذشتگیشو برات میزاره ازدواج خیلی شیرین اگر انتخابت درست وعاقلانه باشه😉 من خیلی جاها با بیقراریام باعث اذیت شدنش شدم ولی دردش بقلبم همسرم همیشه باهام صبوری کرده ومیکنه خیلی وقتا دلخوربوده اما همیشه با لبخند صبوری کرده و باهام مثل رفیق بوده مثل بچه شدم بچگی کرده باهام ، همسر و حمایتگرم بوده 

اگر بد بود اکثریت ازدواج نمیکردن . انجام رابطه جنسی موجه و بی ترس و دغدغه اولین حسنش هست 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .