2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سرنوشت ادما توعالم ذر نوشته میشه تو ماه چهارم جنینی تو روح انسان ها دمیده میشه دست من و‌شما هم نیس ...

میدونم عزیزم همه اینارو

ولی دلتنگی هست 

منم‌ مادر بودم ۶سال بچم رو با جون و دل پرورش دادم

آرزوها واسش داشتم

امسال میرفت مدرسه

آخر همان شد که نباید میشد...
میدونم عزیزم همه اینارو ولی دلتنگی هست  منم‌ مادر بودم ۶سال بچم رو با جون و دل پرورش دادم آر ...

درسته سخته اماکاری نکن افسرده بشی

پنج شنبه ی هفته ی پیش رفتم چهلم پسرخواهر زن عموی شوهرم ۲۴ ساله بود نامزدش تومجلس بود یه هفته قبل نشون بردن زدند داماد اینده رو توخیابون تو‌تهران

باقمه کشتند

شاهرگ گردنش رو زدند خون پاشیده بود کل ماشین سفید پرشیای پسرخاله اش قرمز شده بود قاتل هم گم وگوره

مادرش میگفت پسرم شهید شد و دادمش دست امام زمان عج سرباز اونه

منظورش بود بیگناه بود

اون چی بگه پس

دیدی بدتر ازخودتم هست

پس بیا بیرون ازفکرش

فکر کن اصلا نداشتیش

اون دنیا که پرده ها میفته علت فوت پسرت رومیفهمی 

فقط سکوت کن خدا داره امتحانت میکنه

بدون که تو بهشت خدا جایگاه ویژه ای برای والدینی گذاشته که داغ فرزند دیدند حدیث داریم توکلیپ هست برو ببین تو‌نت

درسته سخته اماکاری نکن افسرده بشی پنج شنبه ی هفته ی پیش رفتم چهلم پسرخواهر زن عموی شوهرم ۲۴ ساله بو ...

ای وااااای خدایا

چقدر ناراحت کننده

خدا بهشون صبر بده

منم بیشتر تلاش میکنم که افسرده نشم

خدا دوباره بهم لطف کرده واقعا نباید فراموش کنم

آخر همان شد که نباید میشد...